Profile

Farnosť Lomnička
x-registered-members
x-involved-communities
x-involved-families

Участники

Miestny správca:
Mgr. Martin Pasiar
Kapláni:
Mgr. Jozef Gorčák
contact-informations

Vitajte na stránkach farnosti Lomnička

Vitajte na oficiálnych stránkach farnosti Lomnička.

 

Farnosť Lomnička je špecifická tým, že ju obývajú z 99% rómovia. Preto aj duchovná služba vo farnosti zohľadňuje túto okolnosť a je zameraná na evanjelizáciu a základy kresťanského života.

~~~~

 

Stránka má prehľadnú a jednoduchú štruktúru, aby sa návštevník dostal k potrebným informáciám. Ak ste nenašli čo ste na stránke hľadali, neváhajte použiť naše KONTAKTY.

Farnosť LOMNIČKA rešpektuje legislatívu o ochrane osobných údajov. Viac sa dočítate TU

Sväté omše máme zvyčajne takto:

Pondelok     18:00

Utorok          18.00

Streda           7:00

Štvrtok         18:00

Piatok          18:00

Sobota           8.00

Nedeľa - 9.00 a 11.00

 

Medzi nami žije veľa ľudí, ktorí majú túžbu pomáhať druhým. Ak patríš medzi nich, TU nájdeš inšpiráciu na konkrétnu pomoc.

 

Vždy v prvý piatok v mesiaci slávime svätú omšu obetovanú za našich dobrodincov. Pán Boh nám posiela veľa dobrých ľudí ktorí sa za nás modlia, obetujú a pomohli alebo pomáhajú nám tiež materiálne. O niektorých vieme, ale mnohých nepoznáme. Za nich všetkých sa modlíme a za nich a na ich úmysly obetujeme svätú omšu vždy v prvý piatok v mesiaci, prípadne niektorý z najbližších dní.

Дневники

« Назад

Chlieb náš každodenný, daj nám...

Chlieb náš každodenný, daj nám...

Nesiali sme síce pšenicu, ani iné obilie, ale p. farár sa riadne oprel do pluhu, aby vyoral prvé brádzy na farskom poli, p. kaplán organizoval siatie prvej bio-zeleniny a ostaní pomáhali ako vedeli. Jedni sadili zamiaky, iní siali a ďaľší zas prispievali svojimi "odbornými" radami.  Kto mal záujem o pestovateľské práce na farskom pozemku mal a ešte stále má bránu otvorenú.  Za pomoci dobrodincov so Švédska sa podarilo vysadiť ovocné stromy a kríky, postaviť skleník. Práce je dosť a dúfame, že aj záujemcov o ňu. Teraz už len budeme netrpezlivo čakať, aký vzrast našej úrode dá Pán. Veríme, že nielen tej vo farskej záhrade, ale aj v tej Božej. Pán Boh zaplať všetkým, ktorí nám darovali semienka, priesady a podporili chuť do práce. 

Tak nám Pán Boh pomáhaj! smiley

 

foto: fotogaléria-A2014-farská bio-farma

Комментарии