História

Показывается результатов: 1 - 10 из 630.
Предметов на странице 10
из 63

Oznamy

« Назад

6. nedeľa v cezročnom období "A" 2023

Liturgický kalendár

Utorok: sv. Cyrila, mnícha a sv. Metoda, biskupov, patrónov Európy
Sobota: Panny Márie v sobotu, ľubovoľná spomienka
Nedeľa: 7. nedeľa v období cez rok „A“

Oznamy

Stretnutie birmovancov bude vo farskom kostole v piatok 17.2.2023 na sv. omši o 18:00 hod. a po nej bude stretnutie s kňazom.

V stredu pozývame na sv. omšu o 18:00 hod. a modlitbu sv. ruženca od 17:20 hod. vo farskom kostole všetky deti a ich rodičov, ktorí sa pripravujú na 1. sv. prijímanie.

V tomto nasledujúcom týždni od 13. – 19.2.2023 bude prebiehať Národný týždeň manželstva. Aj v súvislosti s témou aktuálneho ročníka chceme šíriť odkaz, že manželstvo je vzácny vzťah, a preto je dobré sa oň starať. Ak chcete využiť Národný týždeň manželstva pre posilnenie či osvieženie svojho manželského vzťahu, sledujte ponuku podujatí, ktoré sa organizujú na rôznych miestach Slovenska, či ponuku online programov, alebo si vyberte z "tipov na doma", ktoré môžete využiť bez ohľadu na to, kde žijete.
Tento rok je opätovne dostupná aj aktivita v prírode pre manželské páry s použitím mobilnej aplikácie ušitej na mieru manželom. Táto aktivita je pripravená vo viacerých verziách so súradnicami pre konkrétne mesto, a to aj pre Piešťany. Bližšie informácie sú na plagáte.

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan