Dianie vo farnosti

« Назад

Príprava ihriska na sezónu

Príprava ihriska na sezónu

V sobotu 24. marca ráno hneď od 9-tej nastal na ihrisku bl. sr. Zdenky nezvyčajný ruch napriek tomu, že sa nepripravovala žiadna súťaž, stretnutie ani iná akcia pre deti. V sobotu by si asi každý rád pospal trochu dlhšie, avšak niekoľko z nás prišlo na ihrisko, pretože po zime je vždy potrebné dať ihrisko do poriadku.

Prevzdušniť trávu, natrieť hojdačky a preliezky, dať do poriadku všetky zariadenia. Zistili sme, že niektoré veci na ihrisku boli v nevyhovujúcom stave, a tak sme sa rozhodli, že budú musieť uvoľniť miesto pre novšie, ako sa hovorí, staré vymeniť za nové.

Stihli sme dať do poriadku trávnik, pripraviť priestor pre nové schody na šmykľavku, odstrániť všetko drevo a hojdačky nahlodané zubom času. A pri hrabaní lístia pri múre nás potešil jeden krásny rozkvitnutý tulipán.

Okrem dospelých, ktorých sa tam vystriedalo približne 15, prišli pomôcť aj deti a mládežníci, aby tiež priložili ruku k dielu. Ihrisko tak bude pripravené na ďalšiu sezónu, v ktorej sa bude dať naplno využívať. A navyše, okrem toho, že sme stihli spraviť veľký kus práce, zažili sme kopec srandy, bolo nám spolu dobre.

prejsť do fotogalérie

Odkazy na videá