Blogy (Fwd: moje obľúbené neoriginály:))

« Назад

Keby si vedel, že zavolá, ...

Keby si vedel, že zavolá, ...

vzal by si to?

zdroj: demotyvator.pl

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Отправлено в 08.05.12 6:34.
To je ale velmi, velmi dobra otazka. Urcite by som mala krvny tlak pomerne vysoky ako normalny, neviem, neviem, ci by mi aj hlas nezlyhaval od prekvapenia, alebo od radosti? To je velmi dobra otazka. Dala si mi inspiraciu na poriadne dnesne zamyslenie sa nad sebou: vinic - ratolesti. Aka som?
Отправлено в 09.05.12 13:23.
Margitka, sme na tom podobne - u mňa tiež v prvom momente to vyvolalo predstavu kolapsu ciev, ale potom som si povedala, pri modlitbe hovorím väčšinou ja, ale aj počúvam, tak teraz by to bolo naopak - počúvala by som čo mi povie a odpovedala.
Отправлено в 09.05.12 13:54 в ответ на Margita Dermiskova.
Spravna myslienka a len by som "preglgala" slzy dojatia a radosti, ze sa mi dostalo tak velkej milosti.
Отправлено в 09.05.12 18:45 в ответ на Anna Václavová.
Nakoľko môj mobil je zväčša ticho bola by som prekvapená, kto už len mne môže volať... a keby sa mi niekto don ohlasil, ze to som ja tvoj Boh, tak by som rozmyslala, ze kto si zo mna robi srandu... a keby som uverila, ze je to skutocne on, potom by som bola v riadnom šoku a zrejme by som ho konecne nechala hovorit - nie ako ked sa modlim. Totiz, nedavno som si uvedomila, ze neviem velmi cakat na odpoved - clovek je taky rad, ze je tu niekto, kto ho vypocuje a koho to skutocne aj zaujimava, ze vyuzije sancu a rozprava a rozprava a rozprava.... ked tak nad tym rozmyslam fakt by som ho mala pustit k slovu. emoticon uf - clovek by ani nepovedal, kolko som toho napisala a pritom som chcela napisat len kratucky komentar o mojom relativne tichom mobile (tichy je aj z dovodu, ze vacsinu casu mam vypnute zvonenia a zabudam ich zapnut, potom uz len nachadzam zmeskane volania a volam naspat emoticon )
Отправлено в 09.05.12 22:04.
Naozaj dobrá otázka...Určite,by sa mi chvelo srdce,ruky a nohy,ako keď mám čítať v kostole emoticonKeby som ho už zodvihla, zaujímalo by ma,čo by mi Boh chcel povedať...a ja by som sa ho tiež povypytovala XY otázok...a zaujímalo by ma aký má hlas emoticon)
Отправлено в 20.05.12 16:06.