« Назад

Z duchovných denníkov Alície Lenczewskej.

A kde si ty ? S kým sa stotožňuješ na tejto súčasnej Golgote ?

Ježišove slová Alícii:

Som sám a opustený, ako vtedy na kríži na Golgote. Tento výjav a táto scéna trvá a mohutnie každým dňom: je tu ľahostajný zástup, sú tu zvedavci bažiaci po pohľade na krv, sú tu nepriatelia rozradovaní z víťazstva svojej nenávisti. Je ich veľa.

Pri mne je len moja matka, jej sestry, mládenec, ktorý ma úprimne miluje, a obrátený hriešnik, ktorý v hodine smrti prosí o milosrdenstvo. A kde si ty ?  S kým sa stotožňuješ na tejto súčasnej Golgote, ktorou je svet a tí, čo ma chcú zabiť, aby sami seba vyhlásili za bohov ?

Moja Cirkev trpí, ako som trpel ja. Je zranená a krváca ,tak ako aj ja som bol zranený a ako som cestu na Golgotu poznačil svojou krvou. Je opľutá a zneuctená, ako bolo upľuté a zneuctené moje telo. Kláti sa a padá, ako som ja padal pod ťarchou kríža, pretože v priebehu rokov a dôb nesie kríž mojich detí, avšak vstáva a skrze Golgotu a ukrižovanie toľkých svätých smeruje k zmŕtvychvstaniu. Brány pekelné ju nepremôžu, pretože múdrosť a moc Božieho Ducha ju vedie skrze srdce a myseľ môjho námestníka na zemi a jeho verných spolupracovníkov.

Prichádza úsvit a jar svätej Cirkvi, a to aj napriek tomu, že existuje anticirkev a jej zakladateľ Antikristus,  aj napriek tomu , že existujú Luciferovi proroci, kňazi a slobodomurárska armáda s mnohými ohnivkami a organizáciami v jej službách, aj napriek tomu , že existuje svetová veľrada, ktorá riadi satanovu cirkev na zemi, aj napriek tomu, že si podriadila vlády a bohatstvo a zdá sa, že otrávila všetko a vedie svet k záhube.

Antikristus nie je Boh, nemôže nič stvoriť, chce však zničiť to, čo Boh stvoril. Opičí sa po Bohu, pričom ničí, zraňuje, deformuje, otravuje jedom strachu, bolesti a smrti. Anticirkev je opakom pravej Cirkvi, vo svojich štruktúrach, v cieli aj v pôsobení. Namiesto života je tu smrť, namiesto pravdy klamstvo, namiesto lásky nenávisť, namiesto odpustenia pomsta, namiesto slobody zotročenie, namiesto pokory pýcha, namiesto milosrdenstva krutosť.

Príde očistenie, koré vo svetle Božej pravdy ukáže klamstvá synov tmy. Zoči-voči tejto pravde si bude musieť každý človek rozhodnutím svojej vôle vybrať alebo kráľovstvo môjho Otca, alebo večnú podriadenosť otcovi lži. A svet bude oslobodený od pavúčej siete veľkej neviestky Antikrista a od tých, čo mu slúžili uprostred mojich detí. Prostredníctvom Panny Márie príde obroda mojej Cirkvi, takže v nej zažiari plný jas Božej svätosti. Terajší čas si od detí Pravdy vyžaduje hrdinskú vieru, nádej a lásku. Vo svetle modlitby a Božieho slova treba rozllíšiť znamenia času a uskutočňovať výzvy mojej matky , modliť sa a konať pokánie za záchranu mojich stratených detí.

Kresťania a Cirkev musia byť ukrižovaní, aby sa zavŕšila moja obeta a aby ľudstvo mohlo vstať z mŕtvych v  Duchu Svätom. Znovu budem zomierať vo svojom ľude, aby Duch Svätý obnovil ľudstvo. Je čas obety Cirkvi - čas obety kresťanov. Pre moje telo, ktorým je Cirkev, je čas obety na kríži. Preto je potrebné svedectvo viery, modlitba a umŕtvenie na úmysel záchrany ľudstva a sveta pred zatratením v satanovi.

Cirkev musí zomrieť, aby sa zrodila nanovo skrze zmŕtvychvstanie v plnosti Božej moci a zažiarila svetlom Ducha Svätého. Vystupňovanie zla sa musí dovŕšiť. Tak ako sa pred dvetisíc rokmi dovŕšilo na mne, tak sa teraz dovŕši na mojej  Cirkvi a na mnohých mojich verných deťoch. Potom nastane zázrak zmŕtvychvstania viery a lásky, keď vstúpim s mocou, aby som ukončil vládu satana a jeho služobníkov. ( 29.apríla 2006)

 

 

Комментарии