Komentáre, recenzie, odporúčania

« Назад

V dobrom aj v zlom

Alzheimerova choroba sa stáva čím ďalej, tým známejším pojmom, ale aj skutočnosťou....

Americký film, premietaný na Tv LUX dnes popoludní. Žiadne hviezdne výkony, ale pohľad do skutočnosti. Ženská polovička šťastného manželského páru, ktorý vychoval dve úspešné deti , vo veku oveľa mladšom, ako sa táto choroba vyskytuje,ochorie.

John, muž v najlepších rokoch je vystavený pokušeniam dať manželku do ústavu a robiť pokrok v kariére, prípadne nájsť novú známosť pri joggingu, ktorému sa predtým venoval s manželkou. Pomoc nájde v priateľovi- černochovi, ktorý manželku stratil už dávnejšie, nemá deti, stretli sa spolu v kaplnke nemocnice, keď bol ako malé dieťa hospitalizovaný Johnov syn.

Spoločná modlitba upevní lásku v rodine, a pri sobáši už dospelého syna si John uvedomí, že urobil správne, keď skrze vieru nezradil svoj manželský sľub a stal sa tým vzorom svojim deťom a priviedol k viere aj ľahostajného brata, u ktorého bola na prvom mieste kariéra a neviazaný vzťah. Nenáročný film, ale vedie k zamysleniu, o čom vlastne skutočné manželstvo je.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Kto mi vie zohnať knižku od Anselma Gruna: Päťdesiat anjelov duše ? Myslím, že sa dobre pamätám na názov, dávnejšie som čítal niekde úryvok z tejto knižky a odtvtedy ju nikde neviem nájsť. Bol by som vyplatil dobierku . Vďaka.
Отправлено в 23.09.12 23:53.
Moja kniha sa tak nevolá.Volá sa Anjeli pre život a vydal ju Lúč. Ja mám len 2.diel,prvý som venovala po prečítaní birmovancovi a druhý je tiež pre neho- k Vianociam.Inak by som ti poslala. Myslím, že je to ona. Opýtam sa nášho šikovného kníhkupca.
Отправлено в 24.09.12 19:12 в ответ на Jozef HORVÁTH.
Ďakujem Mária-Irma. Keď niečo nájdeš, tak sa ozvi.
Отправлено в 24.09.12 21:23.

Vitajte na našej stránke

O tomto zatiaľ viete len vy. A samozrejme vydavateľ. :)

Wall - najnovšie

Profile

Kresťanská kniha a film

Описание:
Jedno z miest, kde sa môžeme podeliť o to, čo čítame a pozeráme. Boh rozpráva cez knihu, cez film a možno chceme, aby prehovoril aj k našim priateľom, blízkym. Dajte im možnosť ho začuť.

web-admin

tieto-stranky-nemaju-spravcov-ak-chcete-pomoct-napiste-na admin@mojakomunita.sk

Деятельность

августа 12
13:36
Redakcia MK добавил(а) новую запись, Philip Yancey: Nekončící milost, в дневник.
13:36
13:34
13:34
13:33
февраля 6
Daniel Ruščák оставил(а) комментарий к записи Stačí sa zamyslieť nad Božím Slovom: Ef 3, 19 a Jn... в дневник Mária Künzl .
18:15
января 9
Zuzana Šelepcová оставил(а) комментарий к записи Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť, či by sa da... в дневник Eva Baranovičová .
16:45
июня 30
14:55
14:17
Подписаться на деятельность Kresťanská kniha a film. (Открывает новое окно)