Komentáre, recenzie, odporúčania

« Назад

Brent Curtis, John Eldredge : Posvätná romanca - Bližšie k Srdcu Boha

Mnohí z nás žijú svoj život ako predstavenie, na ktoré prišli dvadsať minút po jej začiatku. Dej už beží a my nemáme poňatia, o čo ide. Kto sú tí ľudia? Ktorí sú dobrí a ktorí zlí? Prečo to robia? O čo ide? Cítime, že sa deje niečo dôležité, možno dokonca aj nádherné, no všetko vyzerá ako náhoda.

 

     Posvätná romanca je kniha, ktorá nám chce osvetliť, čo sa v predstavení dialo predtým, ako sme sa v ňom ocitli my sami, aká je v ňom naša úloha a ako sa to všetko skončí. zároveň je výzvou s odvahou odhaľovať túžby svojho srdca a očakávať ich naplnenie. Nie ľuďmi. Nápadníkom, ktorým je sám Boh. 

    Jazyk knihy je dosť náročný a obrazný. Hovorí o Vábení, ktoré nás priťahuje krásou, dobrotou a požiadavkami. Ale spomína aj Šípy, ktoré nás zraňujú a spôsobujú, že sa bojíme svojich túžob, svojho srdca i ľudí okolo seba. Že sa bojíme Boha, ktorý sa nás nechce vzdať ... sme súčasťou boja a ide o veľa. Ide o život. O náš život.

   Ako sa zbaviť šípov? Ako správne vnímať Vábenie? Kto zvíťazí?

  " Ale vďaka Bohu, ktorý nám dal víťazstvo skrze nášho Pána Ježiša Krista. " ( 1Kor 15, 57 ) 

 

 

    ( Zo zadnej strany obalu knihy )

Комментарии

Vitajte na našej stránke

O tomto zatiaľ viete len vy. A samozrejme vydavateľ. :)

Wall - najnovšie

Profile

Kresťanská kniha a film

Описание:
Jedno z miest, kde sa môžeme podeliť o to, čo čítame a pozeráme. Boh rozpráva cez knihu, cez film a možno chceme, aby prehovoril aj k našim priateľom, blízkym. Dajte im možnosť ho začuť.

web-admin

tieto-stranky-nemaju-spravcov-ak-chcete-pomoct-napiste-na admin@mojakomunita.sk

Деятельность

августа 12
13:36
Redakcia MK добавил(а) новую запись, Philip Yancey: Nekončící milost, в дневник.
13:36
13:34
13:34
13:33
февраля 6
Daniel Ruščák оставил(а) комментарий к записи Stačí sa zamyslieť nad Božím Slovom: Ef 3, 19 a Jn... в дневник Mária Künzl .
18:15
января 9
Zuzana Šelepcová оставил(а) комментарий к записи Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť, či by sa da... в дневник Eva Baranovičová .
16:45
июня 30
14:55
14:17
Подписаться на деятельность Kresťanská kniha a film. (Открывает новое окно)