« Назад

Ježišova srdcovka

Ježišova srdcovka

Každý človek je zapísaný v Ježišovom srdci, ale myslím si, že dnešná svätá - Mária Magdaléna - je v ňom vpísaná hlbšie. Je to Ježišova srdcovka.

Na živote Márie Magdalény môžeme vidieť, že veľký hriech plodí veľkú lásku. Samozrejme medzitým musí byť zážitok obrovského Božieho milosrdenstva. Ježiš miloval Máriu až tak, že sa jej zjavil ako prvej. Ona ho nemilovala o nič menej, ešte za tmy pribehla k hrobu, aby sa s Ním rozlúčila.

Obdivuhodná je aj jej vernosť Kristovi. Hoci mnohí zo strachu ušli, ona stála pod krížom ako skutočný učeník - do konca! Ježiš si ju za jej obrovskú lásku a vernosť vybral, aby sa stala prvým svedkom Jeho zmŕtvychvstania. Jej láskou a vernosťou ku Kristovi nemohlo otriasť nič - ani nenávisť Kristových nepriateľov, ani hrob! Čo jej však k tomu dalo silu? To, že Ježiš jej veril, veril v jej zmenu, veril v ňu samú!!! Ostatní v nej videli hriešnicu, burinu, no Ježiš v nej videl prekrásnu ružu, ktorou môže byť. Iní ľudia môžu vidieť, čo zlé sme urobili, ale len Ježiš vie a vidí, čo z nás môže byť!!!

Ježiš sa nikdy nepotreboval obklopovať dokonalosťou, necíti sa lepšie medzi dokonalými ľuďmi. Ježiš sa obklopoval ľuďmi ako cudzoložnica Mária Magdaléna, mýtnik Matúš či lotor na kríži. Prečo to robil? Aby ich ponížil? Nie! Ježiš sa nimi obklopoval, aby zakryl ich biedu.

 

Svätá Mária Magdaléna, oroduj za nás, aby sme veľmi milovali, lebo láska zakrýva množstvo hriechov.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Ježiš hovorí o Márii Magdaléne - Márii Valtorte - Evanjelium, ako mi bolo odhalené toto:
"Ona je najväčšou vzkriesenou z môjho evanjelia. Povstala zo siedmych smrtí. Nanovo sa zrodila. Videla si ju sťa kvietok, ako dvíhala z blata steblo svojho nového kvetu stále vyššie a vyššie. A potom rozkvitla pre mňa, voňala pre mňa a zomrela pre mňa. Videla si ju ako hriešnicu, potom ako vysmädnutú, ktorá sa približovala k Prameňu, potom kajúcnicu, potom, keď dostala odpustenie, potom milujúcu, potom si ju videla ľútostiť nad zabitým telom svojho Pána, potom ako služobnicu Matky, ktorú miluje, lebo je mojou matkou. Napokon si ju videla, ako kajúcnicu na prahu jej raja.
Duše, ktoré sa bojíte, naučte sa nebáť sa ma, keď budete čítať život Márie Magdalény. Duše, ktoré milujete, naučte sa od nej milovať s vrúcnosťou serafínov. Duše, ktoré ste zablúdili, naučte sa od nej vedu, ktorá vás pripraví pre nebo.
Žehnám vás všetkých, aby som vám pomohol stúpať hore. Choď v pokoji."
Отправлено в 22.07.12 18:02.
Отправлено в 22.07.12 19:12 в ответ на Eva Vráblová.
Nie som príliš fanúšik súkromných zjavení ale toto niečo do seba má a povzbudilo ma to. Ďakujem za podelenie sa.
Отправлено в 22.07.12 21:12 в ответ на Eva Vráblová.