Blog

« Назад

Video-prednášky zo seminára: Farské médiá a ich využitie

V sobotu 3.12.2011 sa v Diecéznom katechetickom úrade v Spišskej Novej Vsi uskutočnilo vzdelávanie pre katechétov, animátorov, členov pastoračných rád farností a farských redaktorov. Ponúkame vám video-prednášky na tému farských médií - farský časopis, školský časopis, webová stránka farnosti a mediálny projekt Moja komunita.

 Farský časopis - Mgr. Monika Hodnická

Školský časopis - ThLic. Ľubimír Baloga

Farská webová stránka - Ing. Peter Hamrák

Mediálny projekt Moja komunita - Mgr. Martin Lojek

Viac podobný prednášok najdete na stránke Diecézneho katechetického úradu Spišskej diecézy www.dkuspis.sk

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Maroš, veľká vďaka za tento materiál. Priznám sa, je zvláštne vidieť seba a svoj prejav vo videu. Asi som sa moc ponáhľal emoticon V každom prípade, mám čo zlepšovať vo svojom prejave emoticon
Отправлено в 09.12.11 13:30.
Martin, aj ja ďakujem za dvoje nadšenie pre evanjelizáciu.. Boh žehnaj Mojej komunite i celej tvojej práci! ;)
Отправлено в 09.12.11 13:37 в ответ на Martin Lojek.
Ondrej Anton Miškovič
Som rád, že som sa mohol zúčastniť, síce nič svetoborné som sa nedozvedel ale bolo to veľmi dobré na získanie nových kontaktov. Vtom vidím plus takýchto seminárov.
Отправлено в 09.12.11 13:57.
Som rád, že som sa mohol zúčastniť tohto semináru. Nie len kvôli Mojej Komunite, ale aj kvôli produkcii farského časopisu. Bolo pre mňa vzácne nadobudnúť nové know-how ohľadom sekcií časopisu, redakčnej rady, tlače, tlačovom zákone a pod. Zvlášť si cením možnosť nadviazať širšie kontakty ako aj spomenul Ondrej. Verím, že v budúcnosti sa podarí zorganizovať sériu seminárov, kde sa budeme môcť zdokonaľovať v grafike, písaní a sadzbe. Možno by sme mohli spraviť aj seminár ohľadom správneho publikovania textu na webe a SEO optimalizáciu. Ešte raz, vďaka za tento seminár.
Отправлено в 09.12.11 15:18.
fajne vídeá na pripomenutie.. komentar pre tvorcu videa: je tam nadstaveny nespravny aspect ratio (pomer stran) emoticon
Отправлено в 09.12.11 22:35.