« Назад

Klip k hymne P15

Hymna P15 má oddnes oficiálny videoklip. Okrem Simy Martausovej, autorky hymny, v ňom vystupuje jedenásť hercov rôzneho veku a povolania.

https://www.youtube.com/watch?v=_jmwts3ql7A

Videoklip k skladbe Poklad odhaľuje príbehy mnohých ľudí. "Veľmi sa teším, že v klipe ku piesni Poklad vidno rôznych nádherných ľudí, ktorí sa venujú rôznym veciam. Je to taká krásna symbolika toho, že nezáleží na tom, čo kto robí, ale aké má srdce.. Podľa mňa na človeku nie je nič príťažlivejšie, ako čisté srdce," uviedla Sima Martausová, autorka piesne.

V klipe sa objaví desať povolaní a jedenásť hercov. "Nikto nie je nafingovaný. Chceli sme, aby herci v klipe boli skutoční a autentickí, preto sme oslovili ľudí, ktorí skutočne žijú tieto svoje povolania," dopĺňa Ondrej Chrvala, hlavný organizátor P15.

Videoklip k skladbe Poklad natočil Maky Molnár (repablik.sk) so svojim tímom. "Vážim si a obdivujem Siminu tvorbu, preto som toto pozvanie prijal a som veľmi rád, že som sa na tomto diele mohol podieľať," uviedol Maky, ktorý okrem klipu pre P15 točí videoklipy pre viaceré kresťanské kapely na Slovensku.

Videoklip sa objaví aj na obrazovkách televízie Lux počas utorkovej relácie Doma je doma. A možno si ho niekto bude môcť pozrieť aj vďaka Tvojmu profilu na sociálnej sieti ;)

Komunikačný tím P15 / Marika Janusová

Комментарии