« Назад

Tritisíc ľudí zažilo 7BOLESTNÚ v mladom šate

Tritisíc ľudí zažilo 7BOLESTNÚ v mladom šate

V predvečer národnej púte v Šaštíne sa konal Celoslovenský mládežnícky program 7BOLESTNÁ. Navštívilo ho viac ako tritisíc ľudí, ktorí počas neho mohli zažiť dramatizovaný ruženec, rozhýbané litánie, svätú omšu s novokňazmi či 90 minútový program plný svedectiev, divadla a tanca s rovnomenným názvom 7BOLESTNÁ.

Presne o polnoci, teda už 15. septembra 2014, sme oficiálne odhalili logo Národného stretnutia mládeže P15 a spustili túto webovú stánku www.narodnestretnutiemladeze.sk. Počas 7BOLESTNEJ sme taktiež odštartovali “Čistý rok“, rok duchovnej prípravy na Národné stretnutie mládeže P15.


Program 7BOLESTNÁ sa konal na podnet našich otcov biskupov a bol inšpirovaný prebiehajúcim Rokom Sedembolestnej Panny Márie. Sme štastní, že také množstvo mladých prejavilo záujem o túto akciu a spoločne sme mohli vytvoriť krásne spoločenstvo. Veríme, že v tejto zostave sme sa nestretli posledný krát a, spoločne s ďalšími mladými z celého Slovenska, sa znova vidíme budúce leto v Poprade. Kde inde, ako na P15-tke.

Комментарии