« Назад

Boh je v každom srdci rodiny

Boh je v každom srdci rodiny

V sobotu 22.8.2015 si 96 ľudí zažilo mini-konferenciu V srdci rodiny zameranú na to, aby v našich rodinách mohol Boh pôsobiť naplno a byť skutočne v ich strede.

Čo sme zažili ?

Okrem kvalitných prednášok 82 r. misionárky Glórie Gray (USA) mali účastníci možnosť načerpať mnoho sviatostného požehnania- každý z prítomných si osobne uctil relikvie sv. Valentína a vyprosoval milosti do konkrétnych oblastí. Sv. omša bola slúžená za úmysel prítomných a požehnanie ich manželstiev a rodičovstva. Počas celého programu sa prítomných 20 detí zabávalo na detskom programe. Po každej prednáške sme načerpali z duchovného pokrmu modlitby i chutného občerstvenia.

O čom sa hovorilo ?

Prvá téma bola venovaná vyznávaniu Ježiša Krista v našich domovoch a spôsobom, ako posväcovať svoj domov. Druhá téma rozoberala 7 Ježišových výrokov „Ja som“ a ako ich aplikovať do nášho rodinného života a čerpať z ich moci. Posledná téma pozostávala z otázok problémov s počatím, financie v rodine, vzťah medzi manželmi, výchova a modlitba za deti dospelé a maloleté.

Poďakovanie

Naša najväčšia vďaka patrí Nebeskému Otcovi, ktorému tak veľmizáleží na každom z nás, misonárke Glórii Gray, duchovným otcom o. Róbertovi Slotkovi a o. Martinovi Pasiarovi a diakonovi Lukášovi. Úprimné Pán Boh zaplať patrí o. Petrovi Petrekovi a duchovným otcom zo Spišskej Belej za poskytnutie farských pastoračných priestorov a ústretovosť vo všetkom. Za organizáciu ďakujeme modlitbovému spoločenstvu Judita z Vrbova, mládeži zo Spišskej Belej (ERKO) ktorá zabezpečila detskú službu, spoločestvu Dávid za požičanie audio techniky,  Jarke Pytelovej za pomoc s tlmočením, Pavlovi Pješčakovi a Jarovi Bachledovi za kvalitný hudobný doprovod a všetkým účastníkom za to, že prijali pozvanie a mohli sme tak spolu zažiť pekný a požehnaný čas.

Zo spätnej väzby účastníkov

„Ani si neviete predstaviť,čo pre nás včera znamenalo to čo sme včera s manželom zažili,bolo to to najkrajší a najsilnejší zážitok prázdnin. Vďaka Bohu a vám, za také nádherne a silné posilnenie do ďalšej cesty životom.“

„Ďakujeme Vám za včerajšiu konferenciu, na ktorej sme si mohli oddýchnuť a zároveň načerpať to, čo sme potrebovali. Bol to pre nás a verím, že aj pre ostatných požehnaný čas.“

„Ešte raz Vám ďakujeme za veľmi osožné a požehnané...také jednodňové osvieženie. Celé to bolo také obohacujúce a prišli sme na veľa vecí, ktoré robíme zle a už aj zavádzame zmeny a snažíme sa toho čo najviac zlepšiť :)

 

Следующий
Комментарии
sign-in-to-add-comment
Отправлено в 24.08.15 16:28.

 

Registrácia je ukončená

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zaregistrovali a stihli tak do 17. augusta 2015. Kapacita prednáškovej haly vo farskej budove v Spišskej Belej je naplnená a tešíme sa na kvalitný čas. 

Rodiny s deťmi budeme kontaktovať pre upresnenie detailov ohľadom detskej služby a stravy.

Pozrite si program.

Obedy sme už zarezervovali na základe počtov z telefonickej alebo online registrácie. Obedy sa budú podávať v reštaurácii Belanská Vináreň. Občerstvenie bude zabezpečené po celý čas v budove fary.

Detská služba už tvorí indoor (samostatné miestnosti) aj outdoorové aktivity  (veľký farský dvor) pre 20 zaregistrovaných detičiek.

Miesto podujatia: