CBR

Ministerka zdravotníctva uznala argumenty CBR

CBR Aktuality

Milí priatelia života,

 

prvé víťazstvo v zápase proti potratovej tabletke je, že ministerka Zvolenská dnes uznala pred členmi Výboru NR SR pre zdravotníctvo nezákonnosť registrácii potratových tabletiek. Žiaľ, nemá vôľu žiadať ich zrušenie, čím chce ponechať nohu vo dverách pre budúcnosť. Tvrdila, že však neprebehne kategorizácia tabletiek ani uvedenie na trh. Toto nás pochopiteľne nijako neuspokojuje a spolu s poslancami pripravujeme ďalšie právne kroky.

7. týždňový plod - ruky

7. týždňový plod

7. týždňový plod - nohy

 

CBR pripravilo všetkým členom výboru materiál s argumentami a obrázkami 7. týždňového dieťaťa (viď tu v emaili), ktoré registrácia tabletiek schvaľuje zabiť.  Tabletky, však bude možné použiť aj na potraty po 3. mesiaci tehotenstva, ktoré sú preplácané zo zdravotného poistenia, teda všetci na ne prispievame. Viac v tomto materiáli pre poslancov, ktorý naša lobistka pred zasadnutím výboru rozdala prítomným, a tiež v článku 10 lží vládnych inštitúcií o potratových tabletkách, za ktorý, prosím, zahlasujte.

 

Prajem Vám krásne zimné dni,

 

Jana Tutková,

riaditeľka

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Sme vďační. Je to ale výzva pre nás všetkých, aby sme nepoľavili v zásadách ochrany života, a vytrvali sme v požiadavke brániť ho od jeho počatia.
Отправлено в 30.01.13 13:41.
Ano, takéto snahy treba podporiť priamo i modlitbou. Ja tomu žehnám. Vďaka, Pane.
Отправлено в 30.01.13 17:34.