Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Späť

Na CampFest som prichádzala s bandážou, z CampFestu skáčuc

Na CampFest som prichádzala s bandážou, z CampFestu skáčuc

Ahojte, na CampFest som prišla s bandážou na kolene, pretože ma už rok po úraze trápilo. Na chválach ma veľmi baví skákať, preto som bola smutná, že som si moc neužila ani vo štvrtok večer chvály a ani v piatok. V sobotu som sa rozhodla, že ten stan, s názvom Dom uzdravenia, ktorý som tak trucovito dva dni obchádzala, navštívim. Keď sa za mňa modlili, cítila som ako mi noha od kolena dole stuhla. 

Večer som skákala na chválach a koleno ma nebolelo. :)
Na CampFest som prichádzala s bandážou, z CampFestu skáčuc :) A za to ďakujem len a len Duchu Svätému, ktorý sa nadomnou zľutoval a koleno mi dal doporiadku :)