Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Späť

Boh konal aj online

Boh konal aj online

 

Keďže som na CF nemohla byť, sestra mi zavolala, že je priamy prenos online a môžem si pozrieť hlavný program v sobotu. Bolo to mala som super výhľad ☺ Páčilo  sa mi hádam všetko, ale čo sa ma najviac dotklo bolo svedectvo Paľa Streža o tom, ako bol plný kriticizmu a negatívnych súdov. Akoby hovoril o mne. Ani ja som nevedela, čo s tým mám robiť- všade som videla len samé chyby a nedostatky a išlo mi to samej na nervy. Pali rozprával o tom, že sa buď rozhodneme jesť zo stromu poznania dobra a zla alebo zo stromu života a tak prinášať nádej, povzbudenie a radosť. A tak som dostala odpoveď na moju otázku a návod, čo robiť s mojím problémom. Rozhodla som sa namiesto kritiky žehnať ľuďom, povzbudzovať ich a prinášať život. Znamená to pre mňa veľmi veľa. Verím, že s Božou milosťou sa mi to bude dariť naďalej. Ďakujem Pánu Bohu i celému Campfestu.
Anka
 
Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Dá se zmiňované svedectvo Paľa Streža někde slyšet? Je nějaký archív?
Díky
Beďa
Odoslané 28.11.2013 19:02.
Robo Wendl
Skus na youtube kanal Slovo777, ten clovek tam dava zaznamy, snad je tam aj hento, nejak som to extra nestudoval, ale verim ze to tam bude, tiez si niektore veci rad pozrem kedze som nebol emoticon
Odoslané 6.8.2014 18:57.
za to čo on hovoril som aj ja veľmi rád, hlavne v tom, že im mám (otcom - duchovným & telesným) žehnať - aj s chybami... lebo ak budem žehnať vtedy budem požehnaný
Odoslané 23.8.2014 15:38.