Chcem pridať svedectvo

Ak chcete potvrdiť, že Pán Boh na campfeste konal, môžete sa so svojou skúsenosťou podeliť s nami na týchto stránkach. Svojím svedectvom oslávite Pána a vzáde mu aj takto vďaku a zároveň mnohých povzbudíte.

Pre pridanie svedectva sa prosím prihláste (vpravo hore) s účtom z MojaKomunita.sk (ak nemáte ešte registráciu, zaregistrujte sa, je to bezplatné a rýchle). Po prihlásení sa vám zobrazí tlačidlo "Pridať príspevok na blog", na ktoré keď kliknete, budete môcť napísať text a publikovať príspevok. 

Svedectvá

« Späť

Spoznala som ťa.

Sedím v izbe a pijem čaj, ktorý ma dnes nečakané inú chuť. Chutí inak ako inokedy, chutí úžasne, možno ,že to bude preto ,že si idem opäť zaspomínať na úžasné dní ktoré som strávila na Campfeste, na chvíle ktoré mi dodali nové sily, nové pohľady a nové zážitky.

Často krát som si kládla rôzne otázky, ako napríklad, prečo sa mi zdá, že život je ku mne nefér, prečo sa cítim smutná aj keď mám úžasnú rodinu, veď každý vravel keď máš to máš všetko...

Pýtala som sa prečo nemôžem stretnúť niekoho, kto mi vyčarí každý deň úsmev na tvári, kto ma objíme keď to budem potrebovať, kto mi usuší slzy keď budem plakať.

Nikdy som sa nezamýšľala nad tým či je Boh naozaj. Chodievala som do kostola od mala, keďže ma k tomu rodičia viedli, ale nikdy som nepocítila potrebu ísť tam a nieto počúvať o čom kaplán káže. A nemala som ani výčitky keď nejakú tú omšu či spoveď vynechám.

Na Campfest som šla s túžbou zmeniť sa, zmeniť svoj život, a zblížiť sa s Bohom a taktiež nájsť odpovede na otázky ktoré som si často krát kládla. 
Je to už pár týždňov od Campfestu, a ten úžasný pocit ktorý som tam cítila, cítim doteraz, cítim lásku ktorou ma obklopovali ľudia okolo a ktorom ma obklopoval Boh, cítim, že som šťastná, že už nesú v mojom živote žiadne otázky ,cítim, že život je krásny a cítim že, Boh je tu so mnou,,, práve teraz sa na mňa usmieva, dodáva môjmu čaju tú neopísateľnú chuť, vytvára mi úsmev na tvári a vlieva do mňa lásku a pokoj.

Asi týždeň po Campfeste sa ma sesternica pýtala ako bolo. Zamyslela som sa ,, ako bolo ?" Bolo neopísateľné úžasne. Zuzi ešte teraz cítim ako stojím pod pódiom so zavretými očami dvíham ruky a cítim ako sa ma pomaly Boh dotýka, ako mi hovorí ,,Dieťa moje, neboj sa budem tu stále s tebou a budem ťa viesť, nech sa deje čokoľvek, keď budeš plakať, usuším ti slzy, keď sa budeš smiať, budem sa smiať s tebou, už nikdy nepocítiš že tu s tebou nesom. Dôveruj mi, som tu stále s tebou, milujem ťa dieťa moje, si úžasná." 

Cítila som ako mnou prechádza ako do mňa vchádza, cítila so aká som šťastná, šťastná, šťastná. Cítila som  ako chcem spievať a vykričať ako ho milujem, ako milujem všetko čo pre mňa robí, čo robí pre tento svet, za moju úžasnú rodinu, za to ,že mi ukázal tu správnu cestu.

Ďakujem za celý Campfest, ak by som mala povedať aký je môj nekrajší a najsilnejší zážitok, bol by to jednoznačne Campfest,
Teraz viem, že Boh je tu, bol a bude, že je úžasný, že ma miluje.
A dnes, keď idem do kostola, už tam nejdem len preto, že to chcú rodičia, už tam idem preto lebo chcem ja , chcem sa stretnúť s ocom, chcem počúvať, čo mi hovorí, chcem sa mu poďakovať, a chcem sa zastaviť v tomto uponáhľanom svete a prežiť večer s Bohom, už to nie je len modlitba, je to radosť, je to stretnutie s Bohom.

A poďakovanie patrí aj mojej úžastnej sestre ktorá ma tam zobrala, s ktorom som prežila neskutočné 4 dní plné lásky a mnoho úžasných zážitkov.

 

Knowing you, Jesus
Knowing you, there is no greater thing
You're my all, you're the best
You're my joy, my righteousness
And I love you, Lord

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým