Novinky

« Späť

Príďte darovať krv - aktualizácia

Príďte darovať krv - aktualizácia

Milí priatelia, vzhľadom na aktuálnu situáciu nebolo možné uskutočniť našu pravidelnú akciu hromadného darovania krvi v plánovanom termíne 24. apríla. Napriek tomu vás pozývame, aby ste individuálne darovali krv, nakoľko jej je nedostatok. Ak nám o svojej skúsenosti napíšete, môžete vyhrať pekný darček.

Aktuálne usmernenia pre darcov nájdete na tejto stránke Národnej transfúznej stanice. Na konkrétny čas sa môžete objednať na tomto čísle +421 911 326 011. Veríme, že aspoň niektorí z vás budú môcť navštíviť pracovisko transfúznej stanice v Ružinove a naplniť takto svoje plány a predsavzatia. V tomto ťažkom čase bude vaša aktivita cenená dvojnásobne.
 
Všetkých Rusovčanov, ktorým sa tak podarí urobiť, prosíme, aby nám napísali na kvapka.krvi.rusovce@gmail.com.
NOVINKA: z tých z vás, ktorí nám napíšete o svojej skúsenosti z tohtoročného darovania krvi, vyžrebujeme troch, ktorí dostanú darčekovú poukážku na nákup kvalitného vína od novootvorenej vinotéky VINOtake na Starorímskej ulici v Rusovciach.
 
Zachovajme kontinuitu Rusovskej kvapky krvi! Veríme, že budúci rok bude 4. ročník zase u nás v Pastoračnom centre v podobe, v akej podujatie poznáme a máme radi.
 
Zo srdca vám prajeme pokojné nadchádzajúce dni, veľa trpezlivosti a hlavne zdravie.