« Späť

Pred prvou adventnou nedeľou - farské oznamy

Farské oznamy
34. nedeľa v cezročnom období
od 25. 11. 2013 do 1. 12. 2013
Kto sa v dnešnú nedeľu zúčastní na verejnom recitovaní modlitby Ježišu, Vykupiteľ ľudského pokolenia, môže za obvyklých podmienok získať úplné odpustky.
 
Od soboty 30. novembra do nedele 8. decembra 2013 bude v našej farnosti prebiehať deviatnik pred slávnosťou Nepoškvrneného počatia Panny Márie. Večerné sv. omše budú mávať kňazi Opus Dei a na záver novény, v nedeľu 8. decembra sv. omšu o 18:00 hod. bude celebrovať bratislavský pomocný biskup Mons. Jozef Haľko.
 
Na budúcu nedeľu pri všetkých sv. omšiach budeme posviacať adventné vence, ktoré pred sv. omšou prineste pred oltár.
 
Na prvú adventnú nedeľu sa bude konať zbierka na katolícku charitu. Všetkým darcom úprimné Pán Boh odmeň.
 
Budúcu nedeľu máme prvú nedeľu v mesiaci december, kedy vás pozývame na adoráciu od 17:00 hod. do večernej sv. omše.
 
Konferencia biskupov Slovenska pozýva do prvého ročníka projektu adventných myšlienok do e-mailu. Od prvej adventnej nedele až do 1. januára 2014 budú môcť prihlásení záujemcovia každý deň dostať krátku myšlienku jedného zo slovenských biskupov na adventnú alebo vianočnú tému. Cieľom tejto aktivity je lepšie sa duchovne pripraviť na príchod Ježiša Krista. Záujemcovia sa môžu prihlásiť na internetovej stránke advent.kbs.sk. Denná myšlienka bude každé ráno aktualizovaná aj na stránke projektu. Tých, ktorí nemajú prístup k internetu, pozývame podporiť modlitbou tento projekt i duchovné prežívanie adventného obdobia vo farnostiach, spoločenstvách a rodinách.

 

Zdroj: http://www.modrykostol.fara.sk/?page=oznamy

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým