História

Ukazujem 1 - 10 z 632 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

21. nedeľa v cezročnom období

Liturgický kalendár:

Pondelok: Sv. Augustína, biskupa a učiteľa Cirkvi. Spomienka.

Utorok: Mučenícka smrť sv. Jána Krstiteľa. Spomienka.

Piatok: Prvý piatok v mesiaci.

Sobota: Panny Márie v sobotu

Nedeľa: DVADSIATA DRUHÁ NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

 

Na budúci týždeň budeme zapisovať úmysly na mesiac október. V kostole sv. C a M v pondelok ráno len na ranné sv. omše.

Prvý piatok v mesiaci. Spovedá sa ako obvykle, od stredy hodinu pred sv. omšami. V piatok vo farskom kostole od 16:30, kedy bude vyložená Najsvätejšia Sviatosť oltárna. Prosím aj deti a mládež, aby pristupili k sviatosti pokánia a Eucharistie a nový školský rok začali v Božej milosti s Pánom Ježišom v srdci. Chorých spovedáme ako obvykle.

Na budúcu nedeľu na začiatku svätých omší budeme spievať hymnus k Duchu Svätému a prosiť o jeho dary na začiatku školského roku pre žiakov a študentov.

Trnavská arcidiecéza poriada spoločnú púť do Fatimy v termíne od 29. októbra do 1. novembra 2017.Všetky informácie o priebehu púte nájdete na priloženom plagáte. Prihlásiť sa môžete v sákristii. K prihláseniu sú potrebné osobné údaje:- Meno a priezvisko - Dátum narodenia - Miesto trvalého bydliska - Číslo dokladu, na ktorý bude účastník cestovať (môže byť aj občiansky preukaz) - telefonický kontakt.

Dňa 9.9.2017v sobotu sa uskutoční púť do Žarošíc na Morave pri príležitosti sviatku Narodenia P.M. slávnostným celebrantom a kazateľom bude pomocný biskup Jozef Haľko. Odchod autobusu z Piešťan o 7:30 od kruhového objazdu. Sú ešte voľné miesta, záujemcovia sa môžu nahlásiť v sákristii vo farskom kostole.

Na budúcu nedeľu bude na Banke zbierka na opravu okien a vstupnej brány, v Kocuriciach na opravu veže a v Piešťanoch na dokončenie Pastoračného centra a opravu kotolní.

Mgr. Jozef Gallovič

farár - dekan