Veľmi odporúčam blogy o rodine, manželstve a výchove mojej drahej manželky.

« Späť

Ad de Bruin: prednáška s modlitbami v Tvarožnej a Vlkovciach

Ad de Bruin: prednáška s modlitbami v Tvarožnej a Vlkovciach

Pozývame Vás na prednášky holandského misionára Ada De Bruina do farnosti Tvarožná pri Kežmarku 22.4.2012 v nedeľu. Ad je veľmi požehnaný kazateľ, momentálne žijúci na Slovensku, s jasnými a praktickými vyučovaniami.

 

Ad bude mať slovo o Bohu, ktorý zachraňuje a o novom stvorení  Kristovi.

Pred prednáškou bude modlitba chvál a po prednáške bude pokračovať príhovorná modlitba.

Vo farnosti bude prednáška 2 krát:

14:30 v Tvarožnej v sále na obecnom úrade

17:00 v kostole vo Vlkovciach.

Pozvite svojich známych. Ad je výborný kazateľ.

Ad de Bruin

Holanďan Ad de Bruin pracuje so slovenskou pobočkou YWAM od novembra 2000. S manželkou Ingelou, ktorá je zo Švédska majú troch synov.

Pred tým ako prišiel na Slovensko bol spolu so svojou rodinou 10 rokov misionárom v Afrike. Posledných sedem rokov žili v Ugande, kde prvýkrát na vlastné oči zažili, ako Boh môže transformovať celý národ.

Ad viedol stočlenný tím, ktorý mal stovky spolupracovníkov. Ako riaditeľ vzdelávania bol priamo napojený na Medzinárodnú universitu národov YWAM, pracoval s presvedčením, že cez implementáciu Božích princípov môže byť menená spoločnosť.

Jeho túžbou je vidieť, ako je uvoľnený potenciál mladých vodcov. Vyučuje na mnohé témy, ako na Slovensku, tak aj v zahraničí.

 

Momentálne píšem adventné zamyslenia pre mužov zamerané na mužskú identitu a spiritualitu: rok 2018, rok 2017rok 2016, rok 2015, rok 2014.