« Späť

list pre teba, ak podnikáš, aj ak o tom ani neuvažuješ....

Ahoj, znovu píšem,lebo:

už v túto nedeľu od 17,00 sa koná najväčšia online panelová diskusia o podnikaní cez internet v histórii Česko- Slovenska.
Zaregistrujte sa tu :http://emailacademy.cz/webcast/?a_box=uh59kgte

Pozvánku už videlo viac než 8 454 ľudí, ktorí sa zúčastnili od 1.3. 2012 tréningov EmailAcademy zdarma. 
Počet miest na nedeľnom vysielaní je obmedzený na 1000, protože to je maximum, ktoré se dá predplatiť v službe ktorú dlhodobo David Kirš používa...

Medzi hosťami nájdeme také mená ako Libor Činka s témou Super pamäť, Vladimír Vymětal s novým pohľadom na stres, alebo absolventa EmailAcademy 1., ktorý povie,ako sa zmenilo jeho podnikanie po absolvovqaní EmailAcademy 1.

Rezervujte si preto čas v nedeľu podvečer na toto vysielanie.
Keď podnikáte, bude to zaujímavejšie, než čokoľvek, čo nájdete v TV alebo inde... zaručene...
Ak nepodnikáte, je dosť pravdepodobné že začnete.

Ja som sa už prihlásila tu: 
http://emailacademy.cz/webcast/?a_box=uh59kgte


V nedeľu pripravte večeru radšej skôr, je možné, že sa od PC pri on line programe neodtrhnete, aby ste niečo nezmeškali. Mám za sebou už dva on line webináre s Davidom Kiršom, kopec poznámok a námetov na zlepšenie procesov o ktoré sa celý život usilujem.

S pozdravom Otília Ferenčíková, Prešov

PS: Na živom vysielaní sa o 20:00 uzavrie EmailAcademy 2 pre rok 2012 a už nebude pre verejnosť až do roku 2013 otvorená. Zaujímavosťou bude losovanie o iPad 3 na konci webinára, alebo časť na Vaše otázky a odpovede.

Prihláška tu :http://emailacademy.cz/webcast/?a_box=uh59kgte

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Kto je Libor Cinka a jeho tema Super pamat. Zbezne som si pozrel jeho videa na nete a velmi starostivo by som zvazil, ci by som tohto cloveka odporucal - http://www.youtube.com/watch?v=XXSE9y7FlmI.
Odoslané 23.3.2012 22:52.
Tomáš, máš pravdu, aj so mnou by si si mal dať pozor, lebo som sa raz vyskytovala vedľa človeka čo robil Reiky. To, že to už nerobí, aj vďaka môjmu svedectvu, čo jeho Reiky dotyk urobil so mnou... to je nepodstatné. Že mi kňaz pri spovedi povedal: Boh posla teba,Otili, aby si mu svedčila ty o Bohu, ber to ako službu... Jeho stratenému synovi...
Tomáš, nestretával sa Ježiš aj s tými, s ktorými sa nikto nechcel stretávať, lebo židia sa s nimi nestýkali?
Kto sa kedy bude modliť za ľudí, ktorí potrebujú (tiež) Božiu milosť, ak o nich nevieme?
Kto, kedy sa odváži s láskou pohliadnuť na človeka ktorý potrebuje "navigovať"...???
Myslíš že lepšie bude s bubnom na zajace? Hej ty tam toto a toto je blbé čo robíš....
Domnievam sa, že najprv je potrebný vzťah dvoch ľudí, dôvera, aby sa dali riešiť tak citlivé veci ako je toto.
Každý je povolaný na tomto svete na niečo iné.

Tomáš, oceňujem, že preveruješ informácie.
Ja idem ešte ďalej.
Libor Činka má 11 000 aktívnych zákazníkov, ktorí ho žerú.To je dosť veľký vplyv.Nemyslíš? pre tých ľudí je Libor mienkotvorným človekom.
Myslím si, že kňaz Rímskokatolíckej cirkvi má na starosti ničo okolo 2500-3000 ovečiek, sami vieme, že to je matrikové číslo... skutočnosť je oveľa oveľa nižšia.
Niečo nie je v poriadku, ak počet ľudí s vierovyznaním klesá a stúpencov niečoho, čo sa nám na prvý pohľad nezdá, rastie geometrickým radom....
Mňa zaujíma stratégia.
Marketing.
Zaujíma ma čo na ľudí funguje.
Nečudo, psychológ, psychiater o tom čosi musí vedieť....niekde v našom mozgu musí byť niečo, čo nás ženie a to musí mať nejaký spúšťač....
Nemusí to byť nič nekalé, veď mozog človeka stvoril Boh. To že ho využívame len na pár percent vieme. Nebolo by super, vedieť naspamäť celú Bibliu a vedieť ešte aj presné súradnice? Ja by som rada vedela celú Bibliu naspamäť. Postupne sa učím verš za veršom a svoj plán verš denne, často porušujem.
Nechcem, aby mi niekto niečo do hlavy nalial bez mojej práce.
Ale poznať veci, ktoré človeku pomáhajú zapamätať si, ( viem že je sluchová pamäť, zraková - vizuálna,a najväčší podiel zapamätateľnosti má kombinovaná... až 70 % a úplne najviac sa naučíme, ak to, o čom počujeme a vidíme to, aj sami začneme implementovať do života, respektíve to začneme učiť iných.)

To je len zopár mojich úvah...možno od veci, pripúšťam...
Ja osobne si vyberám, to, čo je dobré a robím veci , do ktorých ma Boh posiela. On už vie prečo.

Do Email Académie idem preto, aby som účinne pomohla s marketingom Mojej komunite, mojej rodine, misii otca Tomáša Kuníka v Albánsku... týraným ženám, matkám uvažujúcim o potrate, lebo nemajú kam ísť so svojim uzlíčkom pod srdcom....všetci potrebujú na riešenie situácie ľudí, peniaze, strechu nad hlavou ktorá je zase žiaľ aj o peniazoch... Ak sú ľudia, ktorí vedia ako na to, aby sa nášmu podnikaniu v čomkoľvek darilo, rada si to vypočujem a pozriem ako to oni robia.




Vďaka za modlitby za frekventantov EmailAcademy 2, i za prednášajúceho Daniela Kirša a hostí jeho webinárov.
Odoslané 24.3.2012 5:37 ako reakcia na Tomas Kuzar.
"Niečo nie je v poriadku, ak počet ľudí s vierovyznaním klesá a stúpencov niečoho, čo sa nám na prvý pohľad nezdá, rastie geometrickým radom...." Aj pocet ludi okolo pornopriemyslu svizne rastie a asi by som sa o nich radsej naucil.

Co sa tyka marketingu, tento blog http://blog.triad.sk/ je zamerany na online marketing. Tato partia ludi robila uz aj par veci pre krestanske krestanske projekty, napr. web festivalu Lumen - http://www.fln.sk/2012/.
Odoslané 24.3.2012 11:02 ako reakcia na Otília Ferenčíková.
dík ,Tomáš za info, šikovní chlapci.
Odoslané 24.3.2012 11:59 ako reakcia na Tomas Kuzar.
Predsalen je rozdiel medzi tým stýkať sa s niekým pre príležitosť zvestovať mu radostnú zvesť, a nechať sa ním viesť jeho "cestou".
Nie každý má na to pohybovať sa bez ujmy v nebezpečnom prostredí.
Odoslané 31.3.2012 19:17 ako reakcia na Otília Ferenčíková.