Blog

« Späť

Kniha Tisíc darov znovu v predaji (+ súťaž)

 

Musím sa aj s vami podeliť. Aby ste neostali skrátka. Viete o tom, že vyšla dotlač knihy, ktorá ma doslova nadchla? Tisíc darov od Ann Voskampovej je už zase v predaji. Vydavateľstvo kumran.sk sa na naliehanie mnohých čitateľov, ktorým sa už slovenská verzia tejto knihy neušla, rozhodli pre dotlač. A nové výtlačky sú už teraz na sklade. Takže všetci, kto ste si ju nestihli kúpiť prvé vydanie tejto knihy, máte možnosť teraz. A tiež všetci tí, ktorí by chceli túto úžasnú knihu ešte niekomu podarovať. 

Teším sa o to viac, že práve toto je kniha, ktorá ma inšpirovala k založeniu našej komunity vďačnosti. Určite stojí za prečítanie. Táto kniha už zmenila mnohé životy. Aj ten môj, hoci som si ani nemyslela, že to potrebujem. Ann nám ukazuje, kde všade sa dá v Božej milosti nájsť radosť. Od malých pozorností od nášho Stvoriteľa až po ťažké chvíle (a naozaj ťažké chvíle), keď len vedomie, že dobrý Boh je tu s nami, že na nás nezabúda a všetko - VŠETKO - čo dopustí má zmysel a môžeme v tom nájsť vzácny dar - len to vedomie nás uchráni pred pádom do hlbokej depresie.

Knižku si môžete kúpiť na tejto adrese: http://www.kumran.sk/krestanske-knihkupectvo-kumransk/16251-tisic-darov.html

Súťaž o knihu - kliknite na obrázok

Ale ešte chvíľku počkajte! Jeden výtlačok knihy TIsíc darov nám vydavateľstvo venovalo do súťaže.

Takže ak si otvoríte tento obrázok na facebooku, a do komentára napíšete odpoveď na otázku: "Za čo ste dnes vďační?" môže sa stať, že knihu vyhráte práve vy.

Tak čo, pridáte sa? 

Želám vám veľa šťastia! Nielen v súťaži, ale predovšetkým pri každodennom hľadaní radosti. 

Eva - Letitia. 

 

PS: Viac linkov na články, v ktorých som aplikovala myšlienky z knihy Tisíc darov nájdete tu: http://letitia-tiba.blogspot.sk/2015/11/tisic-darov-znovu-v-predaji-sutaz.html
A nedá mi, aby som sa s vami nepodelila o túto výstižnú recenziu: http://beautifulworldofbooks.blogspot.sk/2012/08/tisic-darov-by-anne-voskamp.html