« Späť

Stop "Juvenílnej justícii" - odkiaľ vietor fúka

Aktuálne je na Slovensku šíria správy týkajúce sa tzv. Juvenílnej justície. Systém ochrany detí v mnohých krajinách zlyháva a potrebné o tom diskutovať aj na Slovensku. Avšak, vypočul som si reláciu na slobodnom vysielači, kde prekvapila prítomnosť dvoch ľudí, ktorí sa predstavili ako rímsko-katolícky kňaz, otec Michal (Martin Chlebek) a biskup byzantského katolíckeho patriarchátu, otec Timotej (Patrik Sojka).

Aktuálne je na Slovensku šíria správy týkajúce sa tzv. Juvenílnej justície. Systém ochrany detí v mnohých krajinách zlyháva a potrebné o tom diskutovať aj na Slovensku. Avšak, vypočul som si reláciu na slobodnom vysielači (http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/play.php?file=2013-09-12_21-00_informacna-vojna-juvenilna-justicia-pietruchova-sojka-dupkala-chlebek.mp3 ). Okrem iného ma tam prekvapila prítomnosť dvoch ľudí, ktorí sa predstavili ako:

  • rímsko-katolícky kňaz, otec Michal (Martin Chlebek)
  • biskup byzantského katolíckeho patriarchátu, otec Timotej (Patrik Sojka)
Následne som pohľadal na internete, kto su títo ľudia. Obaja sú exkomunikovaní z katolíckej Cirkvi, dočítate sa o tom aj na napr. http://www.svetkrestanstva.sk/2012/08/exkomunikovaneho-knaza-zo-slovenska.html.
 
Panika týkajúca sa "Juvenílnej justície" často prichádza práve zo stránok blízkych exkomunikovaným kňazom z Jarku alebo ukrajinskej Spoločnosti svätého Bazila Veľkého. Mimoriadne obľúbenú FB stránku https://www.facebook.com/stopjuvenilnejjusticii spravuje Združenie za obnovu a ochranu morálnych hodnôt a spolupracujú práve so spoločenstvom Bazila Veľkého, viď
http://zoomh.webnode.sk/kooperacia/.
 
Treba rozlišovať, odkiaľ jednotlivé informácie prichádzajú. Zdá sa, že ľudia blízki exkomunikovaným kňazom šíria paniku pod hlavičkou katolíckej cirkvi. Odporúram veľmi porozne overovať zdroje a obozretne šíriť obsah na internete.    

 

 

 

 

 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Neviem Martin, nepoznám ťa kto si, ani fotku svoju nemáš. Ale každý, kto sa aspoň trošku vyzná v našej histórii, vie, že to naše slávne SNP sa vyznačovalo jedným špecifikom. Čo to bolo? No Slobodný vysielač v Banskej Bystrici, ktorý chvíľu fungoval. Počas povstania, keď komunistickí bolševici chceli prevziať kontrolu nad Slovenskom. Žiadne oslobodzujúce povstanie proti Nemcom. Len množstvo obetí a problémov. Tento Slobodný vysielač šíril dezinformácie a uverilo mu plno ľudí a zbytočne tak prišli aj o život. Takže vďaka tomuto povstaniu prišlo viac Slovákov o život, než za celú 2. svetovú vojnu. Prezident Tiso tu musel zavolať Nemcov napokon, aby sa to nejako skončilo. Áno ten Tiso, ktorého mnohí majú za netvora nejakého a ktorý bol kňazom Katolíckej cirkvi. Ale bol to dobrý človek, ktorý bol medzi dvoma mlynskými kameňmi a ako sa vraví, po vojne je každý generál. Takže značka Slobodného vysielača je silno prepletená s komunistami, s nepravdami. A teda, kto je za tým vysielačom teraz, no sú to tí, čo v mnohom v poslednej dobe neuspeli. Ten moderátor ti povie, že žijú z príspevkov ľudí, nikdy ti nepovie však, že je tvoj zamestnanec. On love nedostáva zo Slobodného vysielača ale od iných ľudí, ktorí mu platia za to, aby vysielal. To nikto nevie. Jemu platí niekto úplne iný. Stoja za tým ľudia, ktorí majú prsty v strane 99percent, v strane Zelených, ktorí si chceli získať Sulíka a Sas na svoju stranu a neštítili sa ani podplácať, ktorí sú zapletení v niekďajšom SPP a za Dzurindovej vlády sa im mimoriadne darilo. A tá anténka v logu Slobodného vysielača, je urobená mimoriadne zvláštne, pretože veľmi pripomína pyramídu a tie vlnky čo vysiela sa náramne podobajú na oko... Raper DNA niekedy urobil klip na podporu 99percent. Neskôr sa vyjadril, že veľmi ľutuje toho, že týmto ľuďom urobil reklamu, a že by to nikdy nespravil, keby vedel čo sú zač. Hip hopovú scénu sledujem stále dosť, takže viem. Nebudem tu priamo písať mená, ale kto chce, zistí si, koho nápad bol skutočne ten Slobodný vysielač a ktorý bol tak prozaicky založený presne v Banskej Bystrici.
Odoslané 17.9.2013 1:54 ako reakcia na Martin Jurček.
Oni si chcú získať určitú základňu, platformu ľudí na svoju stranu. Som zvedavý, čo bude potom, ak sa tak stane. To, že sú proti Katolíckej cirkvi je očividne jasné, nech už si hovoria čo chcú. Tie reči a neraz bezbožné vyjadrovanie hovorí samé za seba. To, že za tým sú ultraľavicoví neomarxisti je jasné. Je to vlk prezlečený za ovcu. Až po čase sa vyfarbí, čo sa tým skutočne sleduje. Samozrejme však, ak človek vie z akého média čerpá, tak potom nie je na škodu ho sledovať. Len to potom prechádza cez osobný filter. Nepoviem, že nepočúvajte Slobodný vysielač. Počúvajte ho. Nech každý katolík vie, o čom sa tam hovorí, lebo dobrý strom nebude rodiť zlé ovocie. Po ovocí človek pozná všetko.
Odoslané 17.9.2013 2:19 ako reakcia na Martin Jurček.
počula som tam záznam od jednej neziskovky a ten jej predstaviteľ tam takmer nič nepovedal... bolo to očividné, niečo mu tam nesedelo... ešte som rozmýšľala, že zvláštne "slobodné" to nebude:o) v tom vysielači, pre toho, kto by niečo chcel deponovať pre nás... dával si tak pozor, a nakoniec nepovedal vôbec nič... len o počasí...
Odoslané 17.9.2013 2:29 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Odoslané 17.9.2013 2:29 ako reakcia na Mária Künzl.
Všetko má svoj čas.... Kto si ešte stále myslí, že sa vtedy "šírila panika?"
Odoslané 24.12.2014 6:19.
Ukazujem 21 - 25 z 25 výsledkov.
z 2