« Späť

Veci, ktoré mi bránia životu s Bohom

Veci, ktoré mi bránia životu s Bohom

ODOVZDANÉ?

V rámci jednej prednášky v animátorskej škole bola aj úloha, aby si vypísal veci, ktoré bránia tvojmu životu s Bohom na papierik a potom ak sa na to budeš cítiť, aby si ich odovzdal Bohu. Teraz po dlhšej dobe som zase vytiahla ten svoj papierik - popísaný z oboch strán a skúmala ho.

Spolieham sa na seba. Spolieham sa na seba. Spolieham sa na seba.

Trikrát som to tam napísala.

Zmenilo sa, ale niečo?

Podľa pravdy neviem veľmi odpovedať, táto úloha bude mať zrejme dlhšie trvanie. Kým sa mi podarí odovzdať sa Bohu úplne a nechať ho konať Jeho vôľu vo mne.

Potrebujem Jeho posilu.

Dnes som volala s mojou maminou a chvíľku sme spolu volali, keď mi povedala: "Počkaj dám ti k telefónu človeka, ktorý ťa povzbudí." A dala mi k telefónu jej dobrého kamaráta kňaza a človeka, ktorého nesmierne obdivujem. Povedal mi: "Počul som do čoho si sa pustila. Odovzdaj sa úplne Duchu Svätému, aby si nenamáhala kvôli veciam, ktoré nie sú potrebné. Často chodievaj na spoveď, príjimaj Ježiša." a potom mi požehnal cez telefón.

Prosím Vás spomeňte si na mňa vo svojej modlitbe, potrebujem aj Vaše orodovanie, aby som to dokázala. 

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Jarmila Semanová
Zuzanka,

nechaj sa Bohom milovať - Jeho Láska Ťa premení.

http://www.mojakomunita.sk/web/jankapistran/blog/-/blogs/znovuobjavenie-modlitby­
Odoslané 24.11.2011 20:25.
Ahoj Zuzka, spomeniem si na teba aj v modlitbe. Moja otázka je tak všeobecná, že koľkí z nás, čo si tento článok prečítajú a prečítali sa naozaj odovzdáva plne do Božej vôle? Je to ťažké, pretože Pán Ježiš môže od nás často chcieť veci, ktoré sú nám nepríjemné, nechceme ich jednoducho, alebo sa naozaj necháme zviesť rozumom, však ja to urobím lepšie. My sme ako myši v bludisku zvanom život. Nevidíme presne kam ideme. Boh sa na nás z výšky díva a vidí celé bludisko, vie čo je za rohom a vidí aj cestu ku sladkej odmene na konci.
Odoslané 24.11.2011 20:30.
Dokážeš to ! A keď sa vec, napriek tvojmu úsiliu nevydarí, tak sa upokoj. Boh to takto chcel. Nech sa stane Jeho vôľa.
Odoslané 24.11.2011 21:44.
Odoslané 24.11.2011 22:26 ako reakcia na Jarmila Semanová.
Dakujem za modlitbu. To, ze mnohi nie su plne odovzdani Bohu neznamena, ze potom nemame tuzit. Inak v podstate suhlasim s tym, co si napisal.
Odoslané 24.11.2011 22:29 ako reakcia na Miroslav Čonka.
Odoslané 24.11.2011 22:29 ako reakcia na Jozef HORVÁTH.
Zuzka, to som nechcel písať, že nemáme potom túžiť. Len som chcel vyjadriť spolupatričnosť, že mnohí sú na tom tak ako ty. Takže nevešaj hlavu. Ani hrozno nedozrie zo dňa na deň, ani ruža ihneď nedá krásny kvet. Všetko vyžaduje čas a tvrdú prácu i odriekanie. Túžiť po dobrom je samo osebe dobré. Túžiť po Božom dobre, je božsky dobré emoticon
Odoslané 24.11.2011 23:37 ako reakcia na Zuzana Komendová.
emoticon je prijemna zmena vidiet od teba napisaneho usmiateho smajlika.
Odoslané 25.11.2011 12:10 ako reakcia na Miroslav Čonka.