« Back

POĎME MODLIME SA!

Poďme Modlime sa !

Dnes na svätých omšiach v Banskobystrickej diecéze bol kňazmi prečítaný tento pastiersky list: http://bbdieceza.sk/2013/11/30/pastiersky-list-biskupov-na-1-adventnu-nedelu-2013/

 Chcela by som apelovať na všetkých vás čo čítajú tento blog. Za posledné mesiace, týždne a dni som si všimla , že kultúra smrti sa pomáli ale isto začína prejavovať aj tu na Slovensku televízia, médiá a v neposlednom rade aj v školách možno ste zaznamenali články o šlabikári Hupsov Šlabikár Lipka, a mnohé ďaľšie útoky zlého .

Preto chcem každého z vás vyzvať poďme a modlime sa v tento adventný čas za Slovensko. Poďme sa modliť za vládu, za ľudí, za jednotlivcov muži a ženy za to aby náš štát nepatril medzi tie kde bude rodová rovnosť lebo v národe  ktorom sa to podarí, ten národ stratí svoje dôstojné postavenie pred Bohom i pred svetom. Aby rok 2014 bol našou vzburou proti konzunizmu tohto sveta. Nech je tu vidieť, že nám to nie je jedno. Aby v našom štáte bolo vždy vidieť kultúru života a to právoplatnej rodiny muža a ženy a detí vychovávaných v pravde.

Modlitba je tou najväčšou zbraňou ktorou môžme zaútočť proti zlému. Tak poďme : Proste a dostanete, hľadajte a nájdete!

Je na Vás akú formu modlitby si zvolíte. Či už sa budete modliť ruženec Božieho milosrdenstva za náš štát a jeho smerovanie alebo akúkoľvek inú modlitbu Poďme a zjednoťme sa každý jeden deň v modlitbe!

Neboj sa, malé stádočko, lebo zaľúbilo sa vášmu Otcovi dať vám kráľovstvo. (Lk 12,32)

 

Next
Comments
sign-in-to-add-comment
Pripájam sa k zápasu za našu krajinu.
Posted on 12/2/13 11:34 AM.
Výborne ste to napísali: "Modlime sa..., aby rok 2014 bol našou vzburou... Proste a dostanete." Skutočne o toto asi ide: vyprosiť si od Pána osvietenie na to, aby sme spoznali, pochopili, prijali Božiu vôľu v tom, AKO konkrétne môžeme v tejto veci KONAŤ - každý na svojom poli.
Pripájam sa.
Posted on 12/2/13 12:04 PM.
Posted on 12/2/13 1:09 PM in reply to Martin Lojek.