« Back

Campfest 2012

Campfest 2012

Festivaly rôzneho druhu prinášajú zábavu, hudbu... No Campfest sa dokýta a preniká naše srdcia. Aj tu môžeme zažiť veľa zábavy a hudby, ale ide o niečo viac....ide o všetko!

Campfest nebol pre mňa ako kresťanku ničím novým, avšak nikdy som sa ho nezúčastnila, no túžba zažiť Boha v priamom prenose bola vo mne stále. Raz  tlela, inokedy horela. Môj priateľ je však neveriaci a tak bolo takmer zbytočné ho pozývať na takúto akciu. Boh je však verný a okrem toho, že nás oboch zasiahol v pravý čas,  poslal nás na Campfest. Nebolo to jednoduché, pretože akonahle sme sa rozhodli si zakúpiť lístky, nemohli sme zohnať ubytovanie, pokazilo sa nám auto. Ale Boh sa o nás postaral :) Zabezpečil nám ubytovanie i auto :) Lebo Boh sa o nás rád stará, len my mu to nie vždy chceme dovoliť.

A tak sme tam stáli, medzi davom, čo kričal: "V mojom srdci znie, tvoje meno len, Ježiš, Ježiš!" A môj predtým neveriaci, pred asi polrokom obratený priatel (mimochodom jeho obratenie by potrebovalo další blog:) zdvihol naše spojené ruky, spieval s davom a ja som bola v úžase, ako sa jeho, nás doktýka. Boh tam na tom mieste bol, prenikol naše srdcia a my sme vedeli, že takto je to správne, tu sme mali byť už dávno :) Dakujeme Bohu za jeho lásku, vedenie a môžme povedať, že pre Boha nie je nič nemožné!!

Ps: Ten úvod, to sú priateľove slová, ktorý ešte pred polrokom tvrdil, že Boha nepotrebuje.

Previous Next
Comments
sign-in-to-add-comment
Úžasné! Andrea, mám z vás veľkú radosť. Prajem Vám krásny rast vo vzťahu s Pánom. Verím, že váš vzťah teraz naberá nový rozmer.
Posted on 8/8/12 9:14 AM.
Posted on 8/8/12 10:52 AM.
Dakujeme, už vieme, že vzťah treba budovať na skale, s naším Bohom, lebo človeku, ktorý si postavil dom na zemi bez základu; udrela naň rieka a
hneď sa zrútil, a pád toho domu bol veľký. A my sme ten pád zažili, ale On nás zodvihol. Chvála mu za to!
Posted on 8/8/12 7:28 PM in reply to Martin Lojek.
Vďaka ti Pane!
Posted on 8/9/12 10:30 AM.