« Back

Koho voliť

Dosť dobrá analýza koho voliť v blížiacich sa voľbách: http://www.lifenews.sk/node/2636 Analýzu odporúčam posielať ďalej, nech tie voľby dopadnú čo najlepšie.

Na Slovensku nie je strana, ktorá by sa otvorene zasadzovala za zastavenie potratovej genocídy, čo je najvážnejší problém v našej spoločnosti, lebo ide o 35 nevinných životov, ktoré sú každodenne zabíjané. Je to nezvratné zlo, lebo zabitý život sa nedá vrátiť späť. Dá sa, aby skorumpovaný politik vrátil ukradnuté peniaze, aby sa homosexuál, či prostitútka obrátili, aby sa manželia i po rozvode vrátili k sebe, aby sa obnovila dôvera u týraných detí, aby človek skončil s drogou či alkoholom, atď.
Next
Comments
sign-in-to-add-comment
Vsetci vieme o problemoch ktore te vymenovali. Na druhej strane je tu iskierka nadeje, ze konecne sa do politiky zacinajju angazovat krestanski politici. Sice sme trochu zaspali dobu - nase krasne slovensko je uz rozkradnute a zadlzene, ale snad zazrakom sa z toho dostaneme. Tak zajtra kazdy povinne volit!!!!!!
Posted on 3/9/12 11:17 PM.
Priatelia, nechcem tu polemizovať o tom koho a ako voliť .Chcem iba pripomenúť ,že treba ísť voliť a právoplatne voliť. Buďme zodpovední ,voči sebe ,voči svojim potomkom ,voči svojim blízkym a blížnym,voči tejto krajine. Nedopustime ,aby sa opakovali nechutnosti, ktoré sa teraz neustále prepierajú .Rozmýšľajme a preverujme, koho budeme mať v parlament a kto nás bude zastupovať . Vládnuť a spravovať štát ,to je služba a ochota pracovať pre dobro a záujmy všetkých občanov tohto štátu, nie túžba po moci ,korupcii a nechutným praktikám. Voľme tých ,ktorí sa snažia po celý čas konať dobro pre všetkých a dajme aj šancu novým kandidátom, ktorí môžu a chcú niečo dobré pre nás všetkých spraviť.Lebo aj tu platí : Ako si ustelieš ,tak budeš spať!!! Viem ľahko sa to píše a ťažšie už praktizuje, ale chcel som aj týmto spôsobom prispieť k dobrej veci. Tak nám pomáhaj Boh ,,NENECHAJME SI SVOJE PRÁVO VOLIŤ, UNIKNÚŤ,,MEDZI PRSTAMI,, !!!
Posted on 3/10/12 12:42 AM in reply to Štefan Hrbček.