« Back

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO DANÉ PANNOU MÁRIOU LELLOVI, 2. MÁJ 2020

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO DANÉ PANNOU MÁRIOU LELLOVI, 2. MÁJ 2020
Drahé deti, aj dnes som medzi Vami, aby som naplnila Vaše srdcia, ktoré potrebujú byť naplnené láskou.

 

 

Hovorim Vám, detičky moje, proste Ducha Tešiteľa, aby mohol zostúpiť na Vás, aby ste sa necítili byť zmätení!

 

 

Môj Syn Vám povedal, že keď sú dve, alebo viac osôb zjednotených v modlitbe, On je s Vami. Preto hovorím: prečo panikárite? Ak ste s Ním, kto môže byť proti Vám? Zostante v Jeho Láske! A On Vás bude viesť k Svojím chodníkom, kde nik nebude môcť ukradnúť dar Jeho Lásky!

 

 

A vy, deti moje, ktoré vychutnávate Jeho Lásku keď ste v modlitbe: nezanechajte každodennú modlitbu, aby Vás nepriateľ nezviedol! Lebo on vždy striehne. On pozná myseľ a všetky vaše myšlienky. Nepozná však srdce. Lebo Vaše srdce patrí Bohu! 

 

 

Dívam sa na každého z Vás: a vidím vo Vás vaše volanie o pomoc.

 

 

Koľko detí, ktoré sa každý deň modlia za spásu sveta! Ďakujem Vám, detičky moje, že odpovedáte na moje volanie tým, že darúvate Vaše srdce Bohu; prostredníctvom cesty svätosti.

 

 

Hovorím Vám, ktorí už dlho poznáte Jeho Lásku: nepotrebujete veľa slov, aby ste presvedčili tých, ktorí nepoznajú Lásku Boha, o tom, že majú zmeniť svoje srdcia. Iba jeden je Ten, ktorý mení srdcia! A vy, ktorí ste boli povolaní: povzbudzujem Vás stať sa pravými svedkami viery! Kde je Láska, tam je Boh! 

 

 

Nemôžte sa spasiť bez pomoci pastierov! Hovorím Vám, detičky moje: žite Sväté Písma a ich prikázania, aby ste boli v pravde!

 

 

Mnohí sú tí, ktorí chcú byť učiteľmi tým, že hovoria slová, posolstvá, ktoré nedarovalo Nebo. Deti moje, nenechajte sa oklamať falošnými posolstvami!

 

 

A, hoci mnohí neveria v môj príchod: povzbudzujem Vás mať rozlišovanie tým, že sa budete riadiť Božím Slovom!

 

 

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa uskutočnili plány Boha!

 

 

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volanie!