« Back

mikulas 2012

mikulas 2012

Kedze ma viaceri prosili o nejaky vlastny blog a ja sa este na pisanie peknych duchovnych myslienok necitim, aspon sa pozdielam s tym, co dostanu moje kolegyne tento rok na Mikulasa. Mame v praci taky mily zvyk ze si na mikulasa dame nejaku cokoladku, ovocie, ...minuly rok sme vsetky dostali od jednej kolegyne medovnikovy stromcek a ja som sa tento rok rozhodla ze im konecne vyrobim take mile darceky, ktore vydrzia dlhsie ako cokolada.
Kedze vyroba jedneho takeho darceka trva dve tri hodiny, tak ich pripravujem uz teraz.
Zatial mám hotove len styri este musim urobit sedem takych postaviciek. Kazda kolegyna dostane napodobeninu samej seba. Povodne som vam nafotila nejakych trinast fotiek tych postaviciek, ale smola, neviem ako sa do blogu davaju fotky a tak je len jedna.

 

Comments
sign-in-to-add-comment
Škoda, že len jedna a to nevidím poriadne tie postavičky, ale vyzerajú byť zábavné.
Posted on 9/3/12 9:26 PM.
Jej, tu je to. emoticon
No milé sú! Chcela by som byť tvojou kolegyňou ;-D
Posted on 9/3/12 9:27 PM.
su velmi zabavne. Jednu som nanestastie urobila styrikrat tucnejsiu ako ostatne postavicky. Dufam ze sa dotycna kolegyna neurazi.
Posted on 9/3/12 9:29 PM in reply to Miroslav Čonka.
teraz ma napadlo ze mozem pridat tie kolegyne medzi vlastne fotky, tak si ich mozete pozriet aspon v mojom profile o nejakych pat minut.
Posted on 9/3/12 9:35 PM.
album je uz hotovy a mali by ho vidiet vsetci aj ti ktorych nemam medzi priatelmi. Nastavila som ho ako verejny.
Posted on 9/3/12 9:59 PM in reply to Veronika Florkova.
Hneď som sa utekala pozrieť, emoticon ale veru obrázky nevidím emoticon
Tvoje profilové fotky vidím, ale tu je namiesto fotiek len akási značka preškrtnuté červené koliesko. Neviem, ako to treba nastaviť...
Posted on 9/3/12 10:04 PM in reply to Veronika Florkova.
ani ja. mne ich ukazuje pekne. skusim zmenit nastavenie albumu z verejneho na pre priatelov. Mozno je tam chyba.
Posted on 9/3/12 10:05 PM in reply to Eva Baranovičová.
hihi... sme to tu trošku zaspamovali. 8)
emoticon
Posted on 9/3/12 10:06 PM in reply to Eva Baranovičová.
fotky som dostala uz tu do blogu ale uz sa mi neda prerobit ten album z verejneho na pre priatelov. Nevadi, Ved fotky uz su tu.
Posted on 9/3/12 10:18 PM in reply to Eva Baranovičová.
to nevadi, najneskor zajtra vecer tu pribudnu nove komentare a nastenka MK zaspamovana nebude.
Posted on 9/3/12 10:15 PM in reply to Eva Baranovičová.
Jej krásne sú. To sa mi ráta, keď si niekto dá tú prácu a venuje povedzme tri hodiny darčeku pre priateľov. Je to viac, ako len kúpiť nejakú čokoládku.
Dúfam, že si to kolegyne budú vážiť. Fakt sa mi to páči. emoticon
Posted on 9/3/12 10:20 PM.
mna to bavi takto tvorit. aj par knazov dostalo odo mna mily vlastnorucne vyrobeny darcek.
Posted on 9/3/12 10:23 PM in reply to Eva Baranovičová.
Zaspamovali, ale prvý komentár som dal ja emoticon A zajtra sa stretnem a spoznám nových ľudí, s ktorými budem tráviť určitý čas môjho života. Tak ak si spomeniete na mňa, pomodlite sa, nech budú fajn tí ľudia, ktorých spoznám. Budú to moji "kolegovia" a nerád by som bol mimo kolektív náhodou.
Posted on 9/3/12 11:09 PM.
Veronika, výborný nápad!
Posted on 9/4/12 7:35 AM.
Cítim sa obdarovaná a otváram ústa: "jééééééééééééééééj, ďakujem!"
Posted on 9/4/12 2:35 PM.
Milé! Isto sa potesia!
Posted on 9/4/12 10:07 PM.
Posted on 9/4/12 10:15 PM.
Dobre, len tu nespamujte viac. Premýšľam nad tým, že čo by vzniklo ak by sa naša Veronika Florkova stretla s Otíliou Ferenčíkovou. Mám pocit, že by vzniklo asi niečo prevratné. Nuž a tí, čo sa pomodlili za mňa a ľudí čo stretnem, tak ďakujem. Som katolík, verejne sa k tomu priznávam emoticon a stretol som ďalších katolíkov, takže vrelá vďaka za každú modlitbu. Náš Pán je veľký, nech každý vzýva meno Jahveho, nášho jediného živého Boha, ktorý sa zjavil nám v Ježišovi Kristovi. Som šťastný, že na MK, je stále viac lásky, že my kresťania tu žijeme našu vieru a modlíme sa jeden za druhého. Je to úžasné. A začínam aj cítiť, že v rámci Košíc je väčšia láska. Aj keď ja už začínam žiť v Prešove. Modlime sa jeden za druhého, žehnajme tomu druhému a odpúšťajme ako len sme schopní a ako nám len srdce dovolí. Sv. Filip Neri povedal, buďte dobrí ak môžete. Nechcem ho napodobňovať ale chcem vyhlásiť: Odpúšťajte ak môžete, a nemajte v neláske iného. Veď v láske, úcte a v pokore by mal svet poznať každého kresťana. Zrazu si naozaj myslím, že MK je niečo, čo naozaj môže zblížiť všetkých kresťanov na Slovensku. Myslím a verím tomu. Mnohí sa aj začali modliť za MK, aby to nedopadlo ako na iných weboch. Je to skvelé. Modlitba posilňuje lásku. MK mi dala mnoho vecí pochopiť.
Posted on 9/4/12 10:59 PM.
Miroslav, tak toto tu som prečítala až dnes,a usmievam sa!

chichichi
ty si navrhol tandem, ktorý funguje už nejaký čas spolu, ale tak trochu potajomky, chichichi. Boh vie a my dve tiež!!!!, že Veronika?
Posted on 1/19/13 7:01 PM in reply to Miroslav Čonka.