« Back

Prvá vlna pokoja

Prvá vlna pokoja

Od prvého momentu vládla veľmi príjemná atmosféra. Jemný ruch a očakávanie bolo všade. Celý víkend bol nezabudnuteľný. Každá prednáška sa mi páčila a v každej jednej prednáške sa našlo niečo, čo sa ma dotklo.

Prednáška pátra Juraja mi pomohla uvedomiť si, že som nevyužila všetky príležitosti naučiť sa odpúšťať, ktoré mi Pán od narodenia poskytol. Zistila som, že je hneď niekoľko vecí, ktoré stále ťažia moje srdce a neodpustila som ich úplne, či už svojim blízkym alebo aj sebe samej. Boli odpustené iba hlavou a ústami, nie však srdcom.  Dnes už mám väčšinu týchto vecí vysporiadaných a s pomocou môjho milovaného Boha Otca pracujem aj na tých zostávajúcich. Čas ktorý sme spolu strávili bol plný príjemných zážitkov a dobrej nálady. Atmosféra aj celkové prostredie mi pomohlo po dlhej dobe sa skutočne uvoľniť a naplno sa otvoriť Bohu. Celý víkend, hoci bol plný aktivít bol pre mňa oddychom a relaxáciou, dal mi to čo som potrebovala, možnosť zastaviť neustály prúd svetských povinností, aby som sa mohla ponoriť do seba a rozvíjať svoj vzťah s Bohom. Božia prítomnosť a láska ma naplnili energiou a silou.

Od prvého spoločne stráveného víkendu, ktorý sa niesol v znamení chvál Boha Otca sa veľa v mojom živote zmenilo. Ďakujem nášmu Ockovi, že ma priviedol k tak úžasným ľuďom, ako sú všetci v Godzone school. Už sa neviem dočkať nasledujúceho víkendu, toho čo si pre nás náš Pán pripravil a ako sa tento krát prejaví TO.

Previous
Comments
sign-in-to-add-comment
Ani my sa nevieme TOho dočkať.
Posted on 10/12/11 6:31 PM.