« Back

6000

Práve teraz 22.3.2013 o 10,10 hod. toto číslo svieti na www. mojakomunita.sk Moja komunita má práve 6000 členov. Veľa? Málo? Kvalita? Kvantita? ...na to nech si už každý zodpovie sám... Čo robím ja, aby sa viac šírilo božie kráľovstvo? Ako ohlasujem radostnú zvesť? Čo o mojom kresťanstve " hovorí" iným môj život? Som rada, že MK je. Som rada, že som tu našla priateľov, molitbovú, ľudskú i inú pomoc. netušila som, že " moja rodina" bude mať niekedy až 6000 členov. či?
Comments
sign-in-to-add-comment
Otili, som rád, že som Ťa mohol spoznať vďaka Mojej Komunite. Bežne by sme sa asi nestretli, keďže som z pod tatier a ty z Prešova.
Vďaka za priateľstvo, modlitby a povzbudenie v živote viery tvojim príkladom.

Možno sú to vysoké čísla, stále to rastie, ale pre mňa je to svedectvo toho, že kresťania, je jedno na akej úrovni vzťahu s Bohom sme, chceme sa spájať. Som veľmi povzbudený mnohými z Vás. Som rád, že spolu tvoríme rodinu - Moju Komunitu - Našu Komunitu
Posted on 3/22/13 2:18 PM.
Ďakujem za všetkých, ktorí sem prichádzajú s dobrým úmyslom, aj keď písmenká nie vždy dostatočne vyjadria myšlienku. A vďaka adminom za námahu.
Posted on 3/22/13 3:33 PM.
Ďakujem za každého jednéhoemoticon Sme veľké spoločenstvo! Vďaka Bohu! Vďaka adminomemoticon a aj každému človiečikovi, ktorý akýmkoľvek spôsobom podporuje MK!
Posted on 3/22/13 4:08 PM.