« Назад

Posolstvo pre ľudstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 3. október

Posolstvo pre ľudstvo, ktoré dala Panna Mária Lellovi, 3. október

Moje drahé deti, milované Bohom, aj dnes, prichádzam medzi Vás, povedať Vám, aby ste sa vrátili k Bohu; lebo, bez prítomnosti Boha v tomto čase, mnohé tresty môžu prísť na ľudstvo.

Iba prostredníctvom modlitby sa možno vyhnúť týmto trestom; preto Vás žiadam žiť všetky posolstvá, ktoré sú Vám dávané.

Toto sú časy milosti, lebo môj Syn mi umožňuje byť medzi Vami; ak však človek naďalej uráža Boha preklínaním a hriechom, pokoj vo svete nebude.

Sú mnohé krivdy, ktoré sa páchajú každý deň; preto žiadam Vás, ktorí ste bližší modlitbe, mojich apoštolov, lásku mojej lásky, modliť sa, aby ste mohli odprosovať za urážky, ktoré sa páchajú proti Bohu.

Detičky moje, hovorím Vám, ktorí hľadáte Jeho Lásku: povzbudzujem Vás žiť osobnejšiu modlitbu pred Eucharistiou; mnohí z Vás ešte nežijú kontemplatívnu modlitbu zoči voči, a nepoznajú Jeho živú prítomnosť. 

Poďte, detičky moje, položiť pred Eucharistiu, všetko to, čo Vám spôsobuje utrpenie, lebo odtiaľ Vás On uzdraví a v tichu odpovie Vašim srdciam tým, že Vám dá poznanie Svojich plánov a Svojho Slova.

Hovorím Vám, detičky moje, ktoré idete svedčiť: ďakujem Vám za Vaše Večeradlá, lebo ich prostredníctvom, mnohí moji synovia a dcéry, zakúšajú priateľstvo môjho Syna Ježiša a cítia sa byť milovaní.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby sa mohli uskutočniť plány, ktoré má Boh, pre každého z Vás!

Ďakujem Vám, že ste odpovedali, na moje volanie!

Комментарии