« Назад

Treba byť slobodní.

Treba byť slobodní.

Máriini pútnici - I pellegrini di Maria.

Posolstvo pre ľudstvo dané Pannou Máriou Lellovi 02/06/18

Drahé detičky moje, aj dnes som s Vami a prichádzam, aby som Vám darovala lásku môjho Syna. Teším sa z Vás všetkých, čo ste prišli stretnúť Kráľa Pokoja!

Detičky moje, dívam sa do hĺbky vašich sŕdc a vidím tam zmätenosť; a ja dnes večer, ako vaša matka vás chcem živiť Svojou láskou; ak sa však vo vás nezrodí tá silná túžba objaviť krásu modlitby, vy necítite tlkot vášho srdca a cítite sa byť bez nadšenia.

Ja nerobím nič iné, detičky moje, než to, že som s vami a učím Vás, ako matka učí svoje deti. Túžim, aby každý z Vás spoznával viac Sväté Pisma, aby ste ich mohli prejsť, kráčajúc po ceste svätosti.

Treba byť slobodní a vedieť sa odovzdať do náručia Otca, aby ste vedeli lietať. Čím viac ste jednoduchí a pokorní, tým viac sa vaše srdce naplní pokojom, aby ste sa stali slobodnými stvoreniami.

Detičky moje, pamätajte si, že vy nieste sami, môj Syn Ježiš je vždy medzi Vami, aby Vám daroval Svoju lásku, lebo On je Láska.

Modlite sa, deti moje, modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby ste mohli zakúsiť to objatie, ktoré iba Otec vie darovať.

Ďakujem Vám, detičky moje, za Vašu prítomnosť! Ja Vás žehnám, aby ste boli nositeľmi pokoja a radosti! Nato, aby ste boli mojimi apoštolmi v týchto časoch, treba svedčiť o divoch, ktoré Boh koná na každom z Vás.

Milujem Vás, deti moje, a chcem, aby sa nikto z Vás nestratil v tomto svete, kde Satan sa vinie okolo Vás, presviedčajúc Vás, že Boha niet. Modlite sa, aby ste nepadli do jeho rúk! Deti moje, je potrebné, aby ste sa oslobodili od hriechu!

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volanie.

Madona požehnala všetkých nás a prítomné predmety.

[ preložil D. R. ]

https://www.incamminoconmaria.it/2018/06/02/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-2-jun-2018/?lang=sk

Комментарии