Blog

« Назад

Vďačné leto: Prvé tri augustové týždne

Vďačné leto: Prvé tri augustové týždne

Želám vám všetkým radostný čas! 

Popri prázdninových radostiach, bežných starostiach a hlavne cestovaní mimo internetové pripojenie, si akosi ťažšie nachádzam čas na písanie. A tak sa stalo, že (ani neviem ako) prešli už tri týždne odvtedy, čo som naposledy zdieľala príspevky Vďačného leta. Aspoň vám teraz mám čo ponúknuť. Nech sa páči: 

Moje príspevky a vďačné letné obrázky nájdete už tradične na mojom blogu http://letitia-tiba.blogspot.sk - Konkrétne:

Prelomový týždeň - link

Siedmy prázdninový týždeň - link

Ôsmy týždeň (prímorský) - link

 

Ako každý týždeň, aj teraz sa k nám zapojila Lenka Terezka

Šestý týden vděčných prázdnin - link

Sedmý týdeň vděčného léta - link

Vděčný "podzim"? - link

JODDIE poňala jednotlivé týždňové príspveky viac tematicky. Určite sa oplatí zájsť k nej a povzbudiť sa jej myšlienkami a jej pohľadom na svet: 

Okamžiky při setmění - link

Okamžiky hojnosti - link

Okamžiky v proměnách - link

Celkom náhodou som objavila blog Fragrarie na signaly.cz. Potešilo ma, že ju tiež zaujala myšlienka vďačného leta Aj keď sa nakoniec do projektu nezapojila, jej myšlienky sú mi blízke. Naozaj má kreslenie (namiesto fotenia) niečo do seba. Napríklad aj preto, že takto môžeme spracovať spätne to, čo sme naplno prežili (keď fotíme, nemáme čas prežívať), alebo to, čoho hodnotu sme si uvedomili až neskôr. Niekedy aj vďaka snahe nakresliť ju. Vděčné léto od Fragrarie nájdete tu - link.

*****

A vy? Ešte máme necelé dva týždne na zaznamenávanie prázdninových radostí. Samozrejme, chcem hľadať dary, ďakovať za ne a tešiť sa z nich aj naďalej. Aj v septembri a ďalších mesiacoch som rozhodnutá zaznamenávať a deliť sa s vami o vďačné myšlienky. Ale už to nebudú prázdninové radosti. A už nebude možné vďaka ich zverejneniu vyhrať pripravovanú knihu Ann Voskampovej. Už je to na spadnutie, predpokladám, že vyjde naozaj čoskoro. A jedna z nich môže byť aj vaša. 

Ak ste sa zapojili do projektu Vďačné leto a o vašich príspevkoch zatiaľ neviem, prosím, dajte o sebe vedieť. Nech sa potešíme navzájom. 

 

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Пока нет комментариев. Будь первым.