« Назад

Reparáty a iné skúšky

Reparáty a iné skúšky

Ponúkame služby lektorov rôzneho zamerania.
Väčšinou je to vyučovanie a doučovanie rôznych jazykov, ale aj rôznych iných zručností, napr. umeleckých.V prípade jazykov sú to často aj prekladateľské a tlmočnícke služby.
Ak máte záujem o niektorú službu skontaktujte sa priamo s príslušným lektorom. 

 

Ako učiteľ jazykov a prekladateľ pôsobím v Bratislave už viac ako desať rokov.
Vyučujem a doučujem angličtinu, slovenčinu a literatúru a slovenčinu anglicky hovoriacich cudzincov . Prekladám rôzne dokumenty z angličtiny do slovenčiny a opačne.Mám dlhodobé skúsenosti s vyučovaním jazykov a s prekladom dokumentov. Svojím klientom ponúkam vysokú kvalitu výučby a rýchly a kvalitný preklad. Vo svojej knižnici mám vyše sto titulov kníh, z ktorých učím svojich študentov. Pri vyučovaní používam metódy, ktoré sú vhodné úplne pre každého. Doprajte si vzdelanie bez stresov v priateľskej atmosfére. Prekladám rôzne druhy textov, podľa požiadavky aj expresne do niekoľkých dní. Vyučovanie a preklad prebieha len v Bratislave. Miesto a čas sa dohodne s klientom.

 

Doučujem nemecký jazyk na úrovni základnej a strednej školy. Doučím deti, študentov aj dospelých. Preložím všeobecné referáty na úrovni ZŠ a SŠ. Pomôžem s doučením vlastnej literatúry, prípadne mám vlastnú literatúru na rôznej úrovni, čo sa týka obsahu aj náročnosti. Ponúkam audio nahrávky, aby Vám jazyk utkvel v pamäti. Mojím cieľom je aby žiak používal a počúval jazyk, aby kombinoval a používal množstvo príkladov. So mnou sa naučíte rozprávať o sebe, rodine, nakupovaní ..., rozumieť všeobecným témam. Dokážete sa zorientovať vo väčšine bežných situácií, ktoré môžu nastať. Vyučujem individuálne aj skupiny. Mám všeobecnú bakalársku štátnicu (FF/UKF Nitra) a certifikát na úrovni B2 od jazykovej školy Inlingua.

 

Perfect Guitar Lessons - „sloboda, kreativita, improvizácia... to je dobrá motivácia...“
Vyučujeme: akustická gitara / klasická gitara, elektrická gitara, basová gitara, aplikovaná hudobná teória. Vhodné pre začiatočníkov i pokročilých (bez vekového obmedzenia), možnosť výberu (rock, hard-rock, blues, jazz, klasika).

 

Individuálne kurzy výtvarného umenia - maľba, kresba, socha.
Pre deti aj dospelých v súkromnom ateliéri v Bratislave II. Základný materiál zabezpečím, nadštandardný po dohode. Príprava aj pre deti na stredné školy. Časový harmonogram je flexibilný a dohodou.

 

Dlhodobé i krátkodobé  intenzívne doučovanie dejepisu a občianskej náuky, príprava na maturitu, pomoc s vypracovaním maturitných otázok, príprava na VŠ - právo.  Učiteľka dejepisu a občianskej náuky má niekoľkoročné úspešné skúsenosti s doučovaním. V cene doučovania je aj poskytnutie bohatých študijných materiálov. 

 

Viac informácií nájdete na stránke www.filip-en.eu

Предыдущий Следующий
Комментарии