Blog

« Späť

Úspech predíde prácu?

Úspech predíde prácu?

Pre Eriku Hlubovičovú Anglické slovné hračky väčšinou nemajú chybu! Zatiaľ som našla len jednu malú chybičku. Keď ich chcete preložiť do slovenčiny, často to nejde.

The only place where "success" comes before "work" is in the dictionary! (Tim Hawkins: Fruit that will last)

Jediné miesto, kde je "úspech" skôr ako "práca" je v slovníku! (vidíte? Nefunguje to.)

 

Moju myseľ už pár dní zamestnáva Erika. Skvelá Božia žena. Bojovníčka. Modlitebník. Svedok zázrakov vo svojej rodine. Pre mnohých viditeľný prejav Božej lásky k človeku a svedok živého Boha.

Ked sme si v lete písali, opýtala som sa jej, aké nové výzvy má pred sebou, k čomu ju Pán priviedol a do čoho povzbudzuje. Odpísala: "Výzvy? Každý deň sa rozhodovať chcieť bojovať...niekedy je to ťažké a človeku sa už nechce ísť ďalej, ale kvôli tým ľuďom, čo chcú aby som žila. (...) A do čoho ma povzbudzuje? priamo asi to neviem vnímať. Ale spoznávam samu seba. Učim sa hovoriť čo cítim aspoň takto na FB písaním poznámok, v kt. hovorím aj o Ňom, čo som nikdy doteraz pred spolužiakmi, a alebo neveriacimi nerobila."

Som presvedčená, že ani v tvojom živote nebol "úspech" pred "prácou." Tvrdo si makala a bojovala pred Pánom za tých, ktorých si si nosila v srdci. Vyhrala si. Videla si zmenu. Doplnila si na svojom tele to, čo chýba Kristovmu utrpeniu(Kol 1, 24) Úspech máš istý: Dotkla si sa našich životov a cez teba sa Boh dotkol nás. A určite to neskončilo. Ešte sa isto dotkne. Minimálne zajtra na prešovskom cintoríne, keď tvoja rodina a priatelia prídu, aby ti povedali: Nezabudni Mu o nás hovoriť.

Ďakujem(e).

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Františka, úprimnú sústrasť. Kiež by bolo viac takýchto bojovníkov a princezien bojovníc za Božie kráľovstvo. Teraz je už Erike určite fajn a bojuje (prihovára) sa za nás ostatných, verím, že ešte viac za tých, za ktorých sa začala modliť a ešte v srdci nie sú pri Pánovi.
Odoslané 7.12.2011 7:56.
pánečku 115 FB laikov.. to už hej emoticon
Odoslané 13.1.2012 23:10.