Vitajte na našej stránke

Vitajte na stránkach Rómskej misie v Podsádku. Podsádek je mestká časť Starej Ľubovne a filiálka farnosti Stará Ľubovňa

Na týchto stránkach nájdete informácie zamerané na pastoráciu a evanjelizáciu v Podsádku.

V stredu o 18:00 (v zimnom čase o 17:00) býva sv. omša pre rómov. Radi medzi nami privítame aj vás, ktorí čítate tieto riadky.

V Podsátku sa formujú viaceré rómske spoločenstvá, ktoré sa pravidelne stretávajú.

Každý týždeň máme biblické stretnutie, modlitbu chvál alebo program pre deti. Akcie verejne oznamujeme na sv. omši.  

 

Profil

Rómska misia - Podsadek

Popis:
Stránka poskytuje informácie o dianí v Podsádku.

Udalosti

« Späť

Večer piesní chvál s kapelou F6

 

Sme po koncerte kapely F6 ktoré sme mali dnes v našej filiálke Podsadek. Slovom nás  povzbudil vedúci kapely Lukáš Bužo.  Hovoril o hriechu a ako mi ľudia dávame za vinu Bohu, že sa nám dejú v našom živote zlé veci. Veľa z nás si mysli, že Boh nás trestá takým spôsobom, že  na nás zošle chorobu. No mnoho z nás sa mýli lebo, toto nie sú veci od Boha, ale od Zlého. Aj on má moc a my ľudia si to často neuvedomujeme. To že sa ti nedarí to nie je od Boha, to že nemáš peniaze to tiež nie  je od Boha, to že nemáš vzťah,  ani to že si chorý nie je od Boha. To sú veci od Diabla.  Ak žiješ pre hriech, tak sa ti budú diať také veci. Neobviňujme Boha z toho , že sa nám v živote dejú zle veci. Nikde v Písme sa nepíše, že Boh dáva chorobu, nepokoj, smrť.  Veď v písme sa píše ja som cesta, pravda, život, požehnanie a nie to že Boh zošle chorobu, nebude sa ti dariť v živote, to mi ľudia obviňujeme Boha s veci s ktorými nemá nič spoločné. Odovzdajme život Pánovi vtedy budeme naozaj ŽIŤ. Nestačí Bohu povedať ANO, ale aj začať žiť sním, zanechať všetko to staré a najdôležitejšiu vec HRIECH.  Mnoho z nás sa dostane len po slovo ÁNO, ale to je len začiatok cesty. V zmluve sú vždy dve strany obe strany musia plniť to, k čomu sa zaviazali. My často  zabúdame na zmluvy s Bohom a prestávame plniť podmienky zmluvy.  Každý z nás by mal mať zmluvu s Bohom a dodržiavať podmienky v podobe života bez HRIECHU.

 

Ďakujeme organizátorom za prípravu tejto akcie pre dobro rómov v Podsádku a aj organizácií ETP za finančnú podporu. 

 

foto: Štefan Hrbček

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
este dam nejake videjco na youtube.. asi tu novu piesen.. ja mam zmluvu s bohom.. ta je velmi peknaaa. emoticon emoticon
Odoslané 13.4.2013 2:07.
Odoslané 13.4.2013 7:55 ako reakcia na Štefan Hrbček.