« Späť

Registrácia skončila, čo teraz?

Registrácia skončila, čo teraz?

Úderom dnešnej polnoci sme ukončili oficiálnu slovenskú registráciu na Svetové dni mládeže (SDM) v Krakove. Začala 22. novembra 2015. Mala dve fázy, trvala vyše šesť mesiacov. Výsledok registrácie oznámime v najbližších dňoch. Všetci riadne zaregistrovaní na slovenských stránkach budú mať zabezpečený balík pútnika, v ktorom je základná strava, doprava, ubytovanie a program počas Dní v diecézach a na SDM (podľa toho, aký balík si vybrali).

Čo robiť, ak ste registráciu nestihli? Odporúčame vám zaregistrovať sa samostatne na stránke www.krakow2016.com a zvoliť si balík pútnika, ktorý vám najlepšie vyhovuje. Postup, ako na to, nájdete TU. Urobiť tak môžete do konca júna 2016. 

"Tešíme sa na všetkých, ktorí využili slovenskú registráciu. Rozhodli sa pre dobrú vec, ktorá im môže zmeniť život," hovorí kňaz Ondrej Chrvala, tajomník Rady pre mládež a univerzity KBS, ktorá púť Slovákov koordinuje. "Sme síce na konci našej registrácie, stále je však možné prísť do Krakova individuálne. Ešte mesiac je možné prihlásiť sa prostredníctvom oficiálne webstránky www.krakow2016.com a zvoliť si balík pútnika, ktorý vám najlepšie vyhovuje," dodáva Ondrej. 

Dôležité informácie nájdu záujemcovia o účasť na SDM taktiež na stránke www.svetovednimladeze.sk v časti Často kladené otázky.

Komunikačný tím SDM 

Snímka: Flickr.com/krakow2016