« Späť

Národný pochod za život

Národný pochod za život

III. Národný pochod za život sa uskutoční v nedeľu 22. septembra 2019 v Bratislave.

Je veľmi dôležité, aby sme všetci veriaci aj ostatní ľudia dobrej vôle verejne deklarovali, že si želáme, aby sme ako celá spoločnosť pristupovali s úctou ku každému ľudskému životu od jeho počatia po prirodzenú smrť a bránili jeho dôstojnosť.

Národný pochod za život je najväčším pro-life podujatím na Slovensku. V Bratislave sa opäť očakáva vysoká účasť, preto pre zdarný priebeh samotného pochodu, či sprievodných podujatí bude potrebná pomoc dobrovoľníkov a dobrovoľníčiek. Ak chceš pomôcť a zároveň zažiť dobrodružstvo Národného pochodu za život s ďalšími stovkami dobrovoľníkov, vyplň nasledujúci formulár a pozvi do toho aj svojich prateľov: https://www.mojakomunita.sk/web/narodny-pochod-za-zivot

Sleduj, lajkuj a zdieľaj prispevky o pochode na sociálnych sieťach: na Facebooku, Instagrame alebo Twitteri. 

Kto chce, môže podporiť prípravu pochodu na osobitnom účte verejnej zbierky: SK63 0200 0000 0035 1220 9151. 

Pozývame Vás zapojiť sa aj do modlitbovej a pôstnej reťaze, ktorá potrvá do 22. septembra. Online prihlasovací formulár nájdete na stránke Duchovnej podpory. Nájdete tam aj informácie o aplikácii s názvom "Prolife modlitebník", ktorú si môžete stahnuť do Vášho mobilného telefónu, ako aj rôzne pro-life modlitby, ktoré si môžete stiahnuť jedným klikom.

 

 

Viac