Zamyslenia špeciálne pre žienky

« Back

Ženský advent - Vedená

Ženský advent - Vedená

2. adventný týždeň Piatok

Toto hovorí Pán, tvoj vykupiteľ, Svätý Izraela: Ja som Pán, tvoj Boh, ktorý ťa učí, čo ti osoží, a vedie ťa po ceste, ktorou máš ísť.

Keby si si bol všímal moje príkazy, tvoj pokoj by bol ako rieka a tvoja spravodlivosť ako morské vlny; ako piesku by bolo tvojich potomkov a ratolestí tvojho lona ako zrniek piesku. Nezaniklo by, ani by nebolo vyhladené jeho meno spred mojej tváre. Iz 48, 17-19

 

Zamyslenie a modlitba

Aké ťažké je niekedy sa rozhodnúť a možno ešte ťažšie ostať pokojná a istá, že som sa správne rozhodla. Chcem pokoj veľký a mocný ako rieka, a tak sa budem držať Tvojich príkazov a budem dôverovať, že Ty vieš lepšie ako ja, čo mi osoží a ktorá cesta je pre mňa tá pravá.

„ Bože, dávam sa o Tvojich rúk a chcem byť vedená. Chcem ísť za Tebou a nie za sebou, s Tebou a nie sa ťa zriecť a ísť si po svojich cestách sama.“

Dnešná úloha

Čítaš Sväté Písmo alebo si ho sem tam otvoríš ? Ak chceš byť vedená, potrebuješ poznať mapu- a ňou je pre Teba práve toto živé Slovo- ak to nerobíš- začni dnes a každý deň čítaj poporiadku. Môžeš začať od niektorého evanjelia.