« Späť

Súťaž: Advent plný vďačnosti

Súťaž: Advent plný vďačnosti

Nech naša vďačnosť rastie a s ňou i naša radosť nech sa šíri do celého sveta.

Nastal advent. Čas prípravy na príchod nášho Pána Ježiša Krista. Čas, kedy viac upratujeme vo svojich domovoch a tiež si viac "upratujeme" v duši. Čas, kedy si pripomíname ten najväčší Dar, ktorý sme kedy dostali - samotného Boha, Božieho Syna, ktorý prišiel na zem, aby nás vykúpil.

Podobne ako zdobíme svoje príbytky a plníme ich symbolmi Vianoc, naplňme aj svoje srdce a ozdobme ho vďačnosťou voči takému štedrému Darcovi!  Venujme čas očakávania aj spomínaniu na všetky dary, ktorými nás dobrý Boh po celý tento rok obdaroval. Prosím, vyhraďme si čas a naozaj si sadnime a opíšme aj slovami vďačnosť, ktorá potom rozžiari naše srdcia i naše domovy jasnejšie než vianočný stromček.

Aby sme sa mohli povzbudiť a inšpirovať navzájom, vytvorili sme v spolupráci s portálom MojaKomunita.sk tento blogový priestor [link]. Na stránke http://www.mojakomunita.sk/web/radost-a-vdacnost/blogy môžete vložiť svoj príspevok, kde opíšete, za čo ste Bohu vďační. Zo všetkých príspevkov bude po Novom roku vylosovaných niekoľko výhercov, ktorí dostanú hodnotné knihy od vydavateľstva Kumrán.

 

Kresťanské kníhkupectvo, obchod. Knihy, CD,DVD, šperky, tričká.

 

Aby uvideli, že pravé svetlo prišlo na svet.

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Súťaž je predĺžená do 6.1. kedy prebehne žrebovanie.

Teším sa na všetky vaše príspevky.
Odoslané 29.12.2014 10:01.