« Back

Milujem ho každou chvíľkou viac a viac!

Keď Ho miluješ nie je čo riešiť..

Každé ráno sa znova prebúdzam. Je to obrovská milosť. Dnes som prežila celý deň v takej krásnej nedeľnej pohodičke. Prechádzka s mojou maličkou sesternicou, chvíľka nad Sv. Písmom. No vráťme sa k ránu. Lebo vždy keď sa znova a znova prebúdzam cítim, že sa prebúdzam s láskou.

Každé ráno zisťujem, že toho pôvabného muža... Istotne ho všetci poznáte. Často ho môžete vidieť na obrazoch, na kríži a dokonca je o ňom množstvo kníh a ešte veľa iného. Má úžasnú matku s ktorou si veľmi dobre rozumiem. Vždy mi pomôže. Vždy sa na ňu môžem obrátiť. Vždy jej môžem zavolať. Dokonca aj v okamihoch keď mám pocit, že ma On nepočúva.

Nuž tak každé ráno sa zobúdzam s pocitom toho, že Ho stále viac milujem. Nastáva však otázka. Ako je to z jeho strany? Baví ho to ešte? Nevzdal to už? Pri mojej hriešnosti a pádoch. Mojej slabosti a nedokonalosti. Nenašiel už niekoho lepšieho? Niekoho kto mu dokáže darovať omnoho viac?

Raz som sa spýtala. Otázky ma desili a odpoveď bola jednoduchá. Stačil pohľad na kríž a na premenenú eucharistiu a hneď som zistila, že to nevzdal. A stále to robí znova a znova. Denne sa z lásky ku mne necháva ponižovať. Denne z lásky ku mne premieňa svoje sv. telo na chlieb a víno. To tajomstvo. Tá láska. 

Spoznávam, že ak Ho milujem nemám čo riešiť. Všetko je už dávno vyriešené.

A čo som týmto nezmyselne spleteným článkom chcela povedať?

Ježiš Kristus Ťa miluje. Teba, ktorý si toto čítaš. Teba, ktorý si možno myslíš, že si škaredý alebo tučný. Ježiš Kristus nevidí rozdiely. Miluje každého nádhernou, tajomnou a dych berúcou láskou a aj DNES a na VEČNOSŤ k TEBE prichádza a hovorí ti: MILUJEM ŤA STÁLE VIAC!

Comments
sign-in-to-add-comment
Pekné, Michaela! Ďaujem!
Posted on 9/30/12 7:20 PM.
Posted on 10/1/12 1:29 PM.