« Back

Zachráň ma, Ježišu!

Nepovedal si: "Bude to prechádzka ružovou záhradou". Len ja som to vtedy nechápala.

Po dlhšom čase sa vraciam späť. Plná dojmov, zmien, radostí ale aj bolestí. Teraz ma čaká jedna krásna vec no akosi sa mi všetko sype na hlavu. Hoci som bola v Medžugorií a musím povedať, že Panna Mária sa ma snažila všemožne potešovať neustále moja myseľ smeruje k tomu istému.

Moji rodičia sa súdia o výživné a zatiahli do toho aj mňa. Milujem svojich rodičov. Milujem ich oboch a tak len v tichu trpím. Ani jeden z nich si neuvedomuje, ako mi ubližuje. Ani jeden z nich nevie, aký boj sa vo mne odohráva. Koľko sĺz pokropilo zem. Koľko sĺz už padlo na kláštornú a kostolnú dlážku. Koľko sĺz som zanechala v Medžugorií a koľko ich ešte niekde zanechám. Nezazlievam im to. Chcú mi dobre. "Predsa peniaze sú všetko.."

Ako som už písala, milujem ich. Tak som sa modlila. Modlila som za to, čo mám robiť. Navštívila som včera právničku a tá mi povedala, že mám právo nezúčastňovať sa na tomto všetkom. Že mám právo nezapájať sa. Rozhodla som sa. Nebudem predsa svedčiť proti vlastnému otcovi rovnako ako, nechcem aby moja mamina bola sklamaná. 

A tak tu teraz sedím a uvažujem nad tým všetkým. Rozmýšľam aký zmysel to všetko má. Ja viem, že Boh i Panna Mária stoja pri mne. Ja viem, že sú celkom blízunko, Len nechápem všetkej tej bolesti.

Len v tichu pozerám a rozmýšľam nad tvojou bolesťou Matka. Len tak sedím a uvažujem, ako si musela trpieť keď si stratila syna. Ďalej moje myšlienky prechádzajú na teba Spasiteľu. Ako si trpel. odvrhnutý, opľúvaný, odsúdený a pritom nevinný. Rozmýšľam, či snáď aspoň kúsok mojej bolesti sa dá porovnať s tým, čo prežíval jeden z vás. Či aspoň kúsoček toho, čo láme moje srdce smiem obetovať za obrátenie hriešnikov. 

Neviem, či dá niekomu tento článok zmysel. Potrebovala som sa dostať z mojich myšlienok. Potrebovala som trošku rozmotať spleť všetkého, čo je vo mne. Zároveň by som vás všetkých chcela poprosiť o modlitbu a pôst za rodiny a pokoj v nich. Buďte originálne svätý!

 

Drahá Mária, sladunký Ježišu, prosím, pomáhajte mladým ľuďom, ktorí prežívajú podobné veci. Pomôžte im aby mali vo vás nádej. Aby ste boli ich oporou a posilou. Amen

Comments
sign-in-to-add-comment
Sedím tu potichu a plačem. Plačem nad všetkými nevinnými deťmi, ktoré prežívajú to čo Ty, milá Michaelka...
Vedia Tvoji rodičia, aká si úžasná? Vedia to vôbec? Vedia, že máš milujúce srdce, ktoré je obrastené tŕňovou korunou?
Ja si myslím, že nevedia.
A preto Ťa prosím, ukáž im tento blog.
Posted on 8/19/12 10:36 AM.
Vďaka za tvoj príspevok. Myslím si, že má zmysel. Nech ťa od všetkého smútku a rozmýšľania ochraňuje Panna Mária a Ježiš, jej Syn a Syn Boha. Naše priveľké rozmýšľanie je našou záhubou. Ak si urobila rozhodnutie - nezúčastňovať sa na procese - urob ho aj pre srdce a myšlienky! To je najdôležitejšie! Čo by si inak mala z toho, že sa nezúčastňuješ na "fyzickom" procese, ale by si ho nosila v srdci a v myslení?! Neboj sa! Odovzdaj všetky myšlienky na tieto veci Matke Božej. Boh nás nekonečne miluje, aj teba aj tvojich rodičov. My sa môžeme - musíme modliť, zotrvávať pred Pánom, ak trpíš, tak pred trpiacim Pánom... On ťa ponesie, On ti dá silu, lásku, pokoj. A On sa postará o tvojich rodičov. Modlím sa stále za pokoj v rodinách, za mladých i starších, za Cirkev, jej obnovu a za svet. Ty si už dávno v mojich modlitbách... aj naši kňazi, rodiny a ich deti. Nech ťa žehná Pán - Láska, Pokoj, Zmierenie!
Posted on 8/19/12 10:39 AM.
Dnešnú sv. omšu som obetovala za teba a úmysly, ktoré si tu opísala.
Ďakujem za svedectvo.
Posted on 8/19/12 7:49 PM.
emoticon
pripájam sa k modlitbe za rodiny a pokoj v nich.
som ti vďačná za tento príspevok
emoticon
Posted on 8/19/12 11:27 PM.