Blog

« Back

Septembrová zbierka vďačnosti

Radostný čas vám želám, priatelia! 

Prázdniny skončili, skončilo aj astronomické leto ale v žiadnom prípade neskončilo naše rozhodnutie ďakovať Bohu za všetko, čo nám dáva. Som rada, že v tom nie som sama a aj niektorí účastníci akcie Vďačné leto naďalej pokračujú v písaní vďačných článkov. V tomto poste vám predstavím septembrové príspevky: 

Ako prvý vám ponúkam príspevok Zrnka půlky září od Lenky (blog Hluboké vody)
Páči sa mi jej poňatie. Kreslené obrázky. Myšlienky. Spracovanie žalmu 23. Pán je môj pastier... 

Jodie z blogu U čtyř kohoutků sa pravidelné písanie vďačných príspevkov tak zapáčilo, že za september vložila hneď 4 blogy - na každý týždeň jeden:

V príspevku Vděčné září píše o prínose každodenného všímania si a zaznamenávania darov. Aj tých septembrových.

V kruhu rodinném je obsiahly článok plný myšlienok a krásnych fotografií o rodine, o prírode, o vďačnosti za pobyt vonku i za svojich zvieracích miláčikov... za ťažké chvíle a vzácnosť chvíľ, keď sme spolu... 

Září ve víře je článok o rodine, psoch, domácej škole, budovaní domova. 

 

 A už sa dostávame k mojim príspevkom uverejneným na osobnom blogu Letitia svetu

Prvý prázdninový týždeň som zhrnula v článku Zjesenieva sa

Neskôr nasleduje Vďačná chvíľka: Boh medzi hrncami. Píšem tu o radosti, o dare večernej modlitby, o novej knihe Ann Voskampovej Cestou zlomenosti a o radosti z toho, že aj ja smiem byť DAROM pre iných... A o niektorých iných veciach. 

Zoznam októbrových článkov vám prinesiem zase o mesiac. Zatiaľ dovidenia a nech sa vám vždy darí nachádzať radosť a dávať ju ďalej. 

Eva - Letitia.  

Comments
sign-in-to-add-comment
No comments yet. Be the first.