Blogs

« Back

Tisíc darov od Ann Voscamp

Tisíc darov od Ann Voscamp

Autorka bestseleru "Tisíc darov", ponúka krátke videozáznamy, ktoré sú akoby malé návody k tomu, ako možno v každodennom živote uvidieť to podstatné, ako v nich nájsť Boha a ako sa možno nechať milovať a napĺňať týmto milujúcim Bohom. Kľúčom k tomuto objavu je VĎAČNOSŤ. Vďačnosť Bohu za všetko. Všedné dni s nespočetnými nedostatkami a námahami ženy a matky ukrývajú v sebe nežnú Lásku Boha. V mnohých otázkach a v túžbe opustiť tento neplnohodnotný, nechcený život objavuje život v plnosti. Objavuje milujúceho Boha a jeho nekonečnú lásku. Autorka sa chce deliť o svoje zážitky a objavy. Robí tak vo svojich krátkych videoklipoch a v jej denníku, ktoré sprístupňuje všetkým na stránkach internetu.

Všetko je milosť

 

Tisíc Darov, Skupinová štúdia Biblie s Ann Voskamp.

Začnite hľadať, nájdite radosť v tom, čo je skutočne dôležité.

"Ako nájsť radosť“ v srdci plnom termínov, dlhov, drám a denných povinností?" V denníku New York Times premýšľala dnes veľmi úspešná autorka Ann Voskamp. Keď sú vaše dni naplnené svetskými vecami, sklamaním, alebo dokonca tmou, ako môžete zlomiť putá seba-nenávisti a strachu, že „biele ponožky“ majú kontrolu nad vašim životom a namiesto toho vedieť prijať každodenné požehnanie, ktorým sa ponoríte do plnosti požehnania Kristovho? Ako môžete žiť svoj život so srdcom, ktoré preteká radosťou?

Počas piatich rokov stretávaní sa na tvorbe videa a počas štúdia Biblie, Ann povzbudzuje k zapisovaniu si denných udalostí formou denníka, aby sme sa na život-meniace sa disciplíny pozerali ako na Božie dary – a naučili sa pozornejšie vnímať život, aby sme vedeli nájsť v ňom to, čo je dobré. Je to možné len vo vyjadrení vďačnosti za život, ktorý už máme, za to, že sme objavili život, vždy sme chceli ... život a môžeme ho prijať, vzdať za to vďaku, a rozmeniť ju pre ostatné. A až potom môžeme poznať nemožné v hĺbke našich kostí: sme divoko milovali - Bohom.

Vydajte sa na osobný, úprimný, a svieži experiment, aby ste pochopili, čo to znamená byť hlboko naplneným, úplne šťastným, a nakoniec plným života.

DVD obsahuje päť 18-20 minútových video záznamov od Ann Voskamp z jej farmy v Ontáriu, je to akási príručka, ktorá obsahuje poznámky, záznamy najčastejších otázok na diskusiu, a štúdium Biblie. Je tu aj priestor pre denník, ktorý je pomôckou pre iných k ďalšiemu skúmaniu nastolenej Témy, ktorou sa Ann zaoberá vo videu.

Zahŕňa tituly:
1. Úcta
2. Milosť okamihu
3. Všetko je milosť
4. Dôvera: Most na radosť
5. Prázdny k vyplneniu

Ann Voskamp je farmárka, venuje sa domácemu vzdelávaniu a výchove pol tucta životaplných deti (má 6 detičiek, 4 chlapcov a 2 dievčatká), je autorkou bestselleru „Tisíc darov“ v New York Times, kolumnistkou v Dayspring, redaktorkou príspevkov v laickej organizácii Laity Lodge's The High Calling, (Výkrik, volanie) a pisateľkou článkov,vychádzajúcich v časopisoch WORLD Magazine,  The Huffington Post, a kresťanstvo dnes, Ann je partnerkou organizácie Compassion International (Súcit Internacional) ako  všeobecný advokát detí v núdzi. Ann možno nájsť na stránke jej denníka pri písaní o milosti s chaotickým a nádherným Bohom: www.aholyexperience.com.

Navštíviť Ann môžete na webových stránkach na adrese: www.onethousandgifts.com. Stránka je v anglickom jazyku.

Ann sa chce deliť so všetkými ľuďmi, ktorí majú túžbu nájsť Boha v dennom živote.

Začínam, vlastne pokračujem vo vzdávaní vďaky. Vždy som ďakovala. Ann ma motivovala tým, čo píše a hovorí o vďačnosti Bohu. Pochopila som. Mám otvorené oči a srdce pre hlboké vzdávanie vďaky bez prestania, ako nás Ježiš k tomu vyzýva v Písme svätom už 2012 rokov...! Jek tomu potrebné ticho, spomaliť tempo života (aspoň občas ale pravidelne) a  treba už len začať ďakovať.

Sme spoločenstvom vzdávania vďaky Bohu. Sme spojení v Bohu. Sme jedna rodina na portáli Moja komunita!

Vydajme sa spolu na cestu vzdávania vďaku Bohu a uvidíme zázraky!

Nie je to  len zbožný sľub - je to vernosť Boha, je to SKUTOČNOSŤ!

Nech nás žehná Pán a nech nám dá poznať zázraky vďačnosti!

heart

Evanjelizujeme alebo už horíme pre Pána a pre iných? wink