« Назад

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI 4. DECEMBER 2021

POSOLSTVO PRE ĽUDSTVO, KTORÉ DALA PANNA MÁRIA LELLOVI 4. DECEMBER 2021

https://www.incamminoconmaria.it/?lang=sk

Drahé deti, aj dnes, prichádzam medzi Vás, aby som utešovala Vaše srdcia a, aby som Vám pomohla kráčať po ceste, ktorá Vás vedie k pokoju.

Detičky moje, pokoj možno obsiahnuť iba prechádzajúc cestou svätosti.

Hovorím Vám, oddaní [devoti: oddaní, nábožní; poznámka autora] mojej láske, Vám, ktorí sa cítite byť oddaní viere: kde je Vaša viera? Na obsiahnutie viery treba byť oddaní Tomu, ktorý Vás povolal. Aj ja, malá z Nazareta, bola som povolaná pre plán, ktorý bol pre mňa neznámy a dnes, vďaka tomu áno, všetko sa zmenilo; tým, že som sa poddala tomu volaniu [chiamata: povolanie, volanie; poznámka autora], bola som ovinutá a bola som unesená týmto veľkým tajomstvom lásky.

Dnes, prichádzam na zem, aby ste položili k nohám Ježiša, všetko to, čo Vám naháňa strach, všetko to, čo nechápete. A, keby ste sa nechali pretvárať každý deň modlitbou, vo Vás môže konať pokoj a stanete sa nositeľmi pokoja.

Koľkí z Vás ešte niesú schopní povedať totálne áno? Láska mojej lásky, nenechajte si ukradnúť to, čo Boh, z Neba, Vám chce darovať! Prijmite Kráľa pokoja, aby ste zakúšali a žili Jeho celú plnosť lásky; ak však nieste vytrvalí v modlitbe, Boh nemôže konať vo Vás.

A Vám, ktorí hovoríte, že milujete môjho Syna, hovorím Vám: ak pšeničné zrno nezomrie, neprináša úrodu, ak však Vy dokážete zomrieť sebe samým, aby ste sa znovuzrodili pre nový život, budete môcť zakúšať a ochutnávať, tak, ako sa naučíte lietať; a, prostredníctvom modlitby, vo Vás sa zrodia všetky tie odpovede, ktoré Vám svet nedá, lebo, prostredníctvom modlitby, ste osvietení Duchom Svätým.

Netreba veľa slov, ale treba byť pravými svedkami viery; a vy, ktorí ste mali dar povolania: buďťe, v tejto dobe, svedkami viery, lebo, prostredníctvom Vášho svedectva, a, prostredníctvom Vašich dobrých skutkov milosrdenstva, budete lúčom Svetla môjho Syna, ktorý môže žiariť pre tých, ktorí ešte nepoznajú lásku Boha.

Naučte sa, detičky moje, zamilovať sa, stále viac, do záležitostí neba; lebo, hľadiac na Neho, vy budete môcť mať jasnosť v tom, ako treba milovať. On sa stal človekom a prišiel prebývať medzi Vami. On z lásky daroval celého Seba samého tým, že sa pokoril až na smrť, až na smrť Kríža; a ja, čo som matka, hľadiac na môjho Syna na Kríži, s roztrhaným srdcom, cez tú krv, čo tryskala, naučila som sa milovať. A, tam som pochopila, z toho pohľadu lásky, keď môj Syn ma daroval, ako matku každému z Vás; a odvtedy, ste sa stali všetci mojimi deťmi. A, ak vo Vás, vo Vašom srdci, sa nezrodí, silná túžba lásky, zobrať si všetky utrpenia vašich bratov a sestier, nikdy nebudete môcť pochopiť totálnu lásku.

Detičky moje drahé, som blízko a po Vašom boku, aby ste mohli nájsť, vo Vašom vnútri, tú oázu pokoja, ktorú Vám nik nebude môcť zobrať. Preto som tu, aby Vám nebola ukradnutá nádej. Ja sa budem modliť, aby sa uskutočnili plány, ktoré má Boh pre každého z Vás.

Toto je chvíľa, naučiť sa počúvať hlas Boha, ktorý sa chce zrodiť vo Vašom srdci! Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby ste sa oslobodili od všetkého zla, ktoré Vás obklopuje!

Ďakujem Vám, že ste odpovedali, na moje volanie!

https://www.incamminoconmaria.it/2021/12/04/posolstvo-pre-ludstvo-ktore-dala-panna-maria-lellovi-4-december-2021/?lang=sk

Комментарии