« Назад

Mnohí ste boli povolaní!

Mnohí ste boli povolaní!

Máriini pútnici - I pellegrini di Maria

Posolstvo pre ľudstvo dané Pannou Máriou Lellovi 04/08/18

Drahé detičky moje, aj dnes som medzi vami, aby ste sa naučili počúvať v tichu hlas môjho syna, ktorý každý deň túži sa Vám prihovoriť.

Detičky moje, keď Vám hovorím, že toto sú časy milosti, vy nechápete čo znamená toto všetko; a každý deň prichádzam, aby ste mohli pochopiť môj príchod; iba tak môžte byť mojimi apoštolmi.

Detičky moje, ďakujem Vám,že aj dnešný deň ste rozhodli pre Boha. Detičky moje, nenechajte si ukradnúť nádej; keď sa cítite byť unavení a preťažení: tak,to preto, lebo on, nepriateľ, koná; a to vám nedovoľuje viac kráčať po ceste svätosti. Modlite sa za tých, čo sú po vašom boku, a nedokážu pochopiť toto volanie. Ja, ako matka, Vám chcem pomôcť, aby ste boli vytrvalí v modlitbe a vo svedectve.

Dnes, viac než kedykoľvek predtým, svet potrebuje pokoj; a vy deti moje, ktorí ste stretli kráľa pokoja, povzbudzujem vás, aby ste pokračovali na tejto ceste, ktorú Boh vyznačuje. Mnohí ste boli povolaní!

Dnes večer, všetci zhromaždení okolo mňa, ste ako anjeli, a modlitby, ktoré ste darovali, ja ich zanesiem môjmu synovi Ježišovi; aby on, Kráľ pokoja, ich prijal.

Modlite sa, modlite sa, modlite sa! Modlite sa za pastierov a modlite sa na moje úmysly!

Ďakujem Vám, že ste odpovedali na moje volanie!

(Madona požehnala všetkých a modlila sa za všetkých chorých.)

 

https://www.incamminoconmaria.it/2018/08/04/posolstvo-pre-ludstvo-dane-pannou-mariou-lellovi-04-08-18/?lang=sk

[z taliančiny preložil D. R.; na obrázku je Mama Rosa s manželom Giuseppe-m a niektorí pútnici v San Damiáne www.cittadellerose.it/bollettino/rosa_gesu_maria.html]

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Začínam chápať, že môžeme byť síce unavení a vyčerpaní, ale nemáme strácať nádej. Vďaka.
Отправлено в 03.09.19 22:46.
Začínam chápať, že môžeme byť síce unavení a vyčerpaní, ale nemáme strácať nádej. Vďaka.
Отправлено в 03.09.19 22:46.