« Назад

Vzácnym

Vzácnym

Ak bývaš znechutený(á) z mála slov povzbudenia a naopak z množstva slov, čo máš robiť a nerobíš to, aký(á) máš byť a nie si,...... . Ak Ťa bolí ako iní o Tebe zmýšľajú a rozprávajú za Tvojím chrbtom. Ak Ti je niekedy ťažko a trápiš sa z toho aký(á) naozaj si a nedarí sa Ti prijať svoje zlyhanie, tak potom nasledujúce riadky sú pre Teba. Ak sa Ťa nič z uvedeného netýka, potom prosím nasledujúci riadky nečítaj.

 

Si vzácna!

Si vzácny!

Si túžbou srdca z ktorého pochádzaš - Srdca Otca.

Ani Tvoje hriechy a nedokonalosti nezmenšujú túto túžbu po Tebe, ba naopak. Bláznivo sa do Teba zamiloval, preto daroval to najcennejšie - Svojho Syna.

A Ježiš, aby Ťa získal, stal sa Ti podobným v radosti, ale aj v sklamaní a bolesti, až nakoniec zaplatil za Teba svojím životom. Tvoja cena tak nesmierne stúpla.

Dovolíš, aby Ťa našiel a objal? Dovolíš mu, aby prežíval to, čo prežívaš Ty?

Jeho láska od Teba nikdy neodstúpi. Veď on sám hovorí: „Nezanechám Ťa, ani neopustím“. (Hebr 13.5)

 

Jozef

 

Vzácnym – link na prezentáciu s hudbou a automatickým prechodom snímok.

 

Na rozdiel od môjho predvčerajšieho príspevku Žijeme pred tvárou živého Boha, ktorý bol echom modlitby a času stráveným s Bohom a rozjímaným nad jeho Slovom, tento článok je staršieho dátumu (dva a pol roka dozadu). Bol odpoveďou na moju situáciu, ale aj situáciu ľudí okolo mňa. Už niekoľko dní vnímam, že ho mám „zavesiť“ aj tu. Urobil som tak s nádejou, že aj teraz bude pre niekoho pohladením srdca.

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Jozef, vďaka, že si to uverejnil. Povzbudilo ma to.
PS: skvelá prezentácia!
Отправлено в 25.11.11 13:33.
Отправлено в 25.11.11 14:54.
Naozáj krááásne,tieto dni to naozaj potrebujememoticonVrúcna vďaka +.
Отправлено в 28.11.11 19:30 в ответ на Nicole Kavuláková.