« Назад

Požehnanie p. Roberta Baleka svd; misionára v Rusku

Požehnania nikdy nie je málo, tak posielam toto požehnanie, pre tých ktorý nemusia a nie sú na fb :) a pripájam sa, je skopčené takže fb na konci neriešte :D

Nech ťa Pán požehná svojím mocným požehnaním a vytvorí okolo teba mocný nepriestrelný štít, cez ktorý neprenikne NIJAKÉ pokušenie zlého, ani jeho strach ani nenávisť, nič. Nech ťa ohrieva, obkolesuje a obijíma Božia Láska, ktorá prekoná všetko, vyháňa strach a privádza k životu a šťastiu... Drž sa hlavne ruky Pána, ktorý ťa stále objíma a v Jeho objatí sa ti nič nestane, lebo ON je SILNÝ BOH - nik silnejší od neho neexistuje... Diabol je len chudák, ktorý stratil svoju niekdajšiu krásu, tak sa teraz paprčí na každého, kto je krajší ako on a ty si omnoho krajšia (krajší) ako on, lebo si Božia dcéra (syn) - a s touto dôstojnosťou kráčaj kdekoľvek kedykoľvek a jednoducho ignoruj akúkoľvek snahu diabla zahnať ťa do strachu, pretože sa nemáš čoho báť, si v Božom objatí obkolesená(ý) Božou láskou, chránená(ý) štítom Božieho milosrdenstva, ktorým ťa miluje takú aká si (takého aký si)... Požehnávam ťa na diaľku týmto požehnaním a nech na tebe zostáva až do konca života a nikdy od teba neodíde - tak som povedal, tak verím, nech sa tak stane AMEN + P. Robert Balek SVD misionár v Rusku (toto požehnanie posielam všetkým vašim priateľom na Facebooku, ku ktorým sa dostane cez zdieľanie, nech to Pán takto zariadi. AMEN)

Комментарии
sign-in-to-add-comment
Toto požehnanie je stále aktuálne a účinné. Radosť z poznania, že ma Boh miluje takú aká som, je povznášajúca v každej chvíli a že som stále pod Božou ochranou je trvalá istota, na ktoré je užitočné myslieť častejšie.
Отправлено в 28.04.12 16:53.