« Späť

Učíme jazyky

Učíme jazyky

Jazykový kurz

Ponúkame  jazykové kurzy  angličtiny, slovenčiny a literatúry, slovenčiny pre cudzincov, nemčiny, francúzštiny, španielčiny,  ruštiny, taliančiny a arabčiny. Doučovanie alebo výučba prebieha u klienta doma alebo u lektora alebo na vopred dohodnutom mieste. Pripravujeme žiakov a študentov na rôzne skúšky ako je maturita, monitor, reparáty, certifikáty, dospelých na pohovory a komunikáciu so zákazníkmi alebo aj v bežnom živote, učíme individuálne aj skupiny, teda ak sa prihlási viac ľudí. Naučíme jazyk úplne každého nezáleží na tom či si začiatočník alebo pokročilý, sme tu práve pre teba a budeme radi ak nás budete kontaktovať. Naše lekcie sú dynamické a snažíme sa používať pri výučbe rôzne formy výučby a meniť  knihy z ktorých učíme.

Ako učiteľ jazykov a prekladateľ pôsobím v Bratislave už viac ako desať rokov.
Vyučujem a doučujem angličtinu, slovenčinu a literatúru a slovenčinu anglicky hovoriacich cudzincov . Prekladám rôzne dokumenty z angličtiny do slovenčiny a opačne. Mám dlhodobé skúsenosti s vyučovaním jazykov a s prekladom dokumentov. Svojím klientom ponúkam vysokú kvalitu výučby a rýchly a kvalitný preklad. Vo svojej knižnici mám vyše sto titulov kníh, z ktorých učím svojich študentov. Pri vyučovaní používam metódy, ktoré sú vhodné úplne pre každého. Doprajte si vzdelanie bez stresov v priateľskej atmosfére. Prekladám rôzne druhy textov, podľa požiadavky aj expresne do niekoľkých dní. Vyučovanie a preklad prebieha len v Bratislave. Miesto a čas sa dohodne s klientom.

Doučujem nemecký jazyk všetky vekové kategórie, jazykové úrovne SERR A1-B2 (ZŠ, SŠ). Svoju prácu prispôsobujem individuálnym potrebám klientov. Uplatňujem efektívne naratívne metódy so zameraním na praktické využitie jazyka. Som učiteľka s dlhoročnou pedagogickou praxou. Pracujem individuálne s jedným klientom, ale aj s malými skupinami do max. 2-4 osoby. Doučujem u seba doma, ale vyhoviem aj požiadavke dochádzať za klientom.Ponúkam tiež prekladateľské služby z nemeckého jazyka do slovenčiny z oblastí: bežné texty, kultúra a umenie, cestovanie a turizmus, školstvo a vzdelávanie.

Vyučovanie, doučovanie francúzskeho a ruského jazyka: Individuálne, skupinové, firemné. Všetky úrovne jazykového referenčného rámca A1- C2, konverzácia v jazyku, príprava na maturitnú skúšku, odborná francúzština a ruština (obchodná, hospodárska, právnická...), obchodná korešpondencia, príprava na skúšku DELF, DALF z francúzskeho jazyka. Možnosť dochádzania za klientom, alebo cez skype. Preklady z / do - všetky kombinácie francúzskeho jazyka, ruského jazyka, slovenského jazyka - všeobecný i odborný preklad. Cena dohodou podľa náročnosti prekladu a rýchlosti dodania, vypracovanie cenovej ponuky na konkrétny preklad zašlem obratom. Sprievodcovské služby: destinácia - Francúzsko a frankofónne krajiny, Taliansko, Chorvátsko, Slovensko - v slovenskom, francúzskom a ruskom jazyku.

Doučovanie španielskeho jazyka pre začiatočníkov aj mierne pokročilých. Vyučovanie môže byť aj v skupinke dvoch alebo troch študentov. Spôsob vyučovania nie je memorovanie, ale prirodzené nabaľovanie slovnej zásoby konverzovaním, počúvaním a pod. Preklady a tlmočenie. Mám skúsenosti s tlmočením speakrov z Južnej Ameriky aj zo Španielska, môže ísť o všeobecné aj odbornejšie témy.

Doučovanie ruštiny, príprava na maturitu a skúšky rôzneho druhu, konverzáciu, morfológiu, obchodná ruština, bežné jazykové znalosti. Z ruského jazyka mám doktorát a 17-ročnú prax so živým jazykom. Prekladateľské služby z / do ruštiny z oblastí: obchodná ruština, logistika, doprava, zdravotná technika so špecializáciou na kardiochirurgiu a kardiológiu. Prekladám tiež spoločenské zmluvy pri zakladaní spoločností, zápisnice z valného zhromaždenia, výpisy z obchodného registra, životopisy.

Vyučujem taliansky jazyk na všetkých úrovniach - on-line cez Skype.
Som absolventkou FFUK v Bratislave. Mám vysokoškolsky diplom z odboru taliansky jazyk a literatúra. Už 9 rokov mám trvalý pobyt v Taliansku. Ak máte záujem naučiť sa tento krásny jazyk z pohodlia vášho domova, budem sa tešiť na vzájomnú spoluprácu.

Vyučovanie, doučovanie arabského jazyka ON-LINE.
Najdôležitejší spisovný jazyk Blízkeho Východu.

Viac informácií o nás nájdete na stránke www.filip-en.eu

Predchádzajúci Ďalej